Quantcast
THE STREAM

Ο στρατός των ΗΠΑ δημοσιεύει επιτέλους βίντεο με UFO και οι συνωμοσιολόγοι το γλεντάνε

Το Πεντάγωνο δημοσίευσε συγκεκριμένα γνωστά κλιπάκια ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αυθεντικά


THE NEWSROOM · 28 Απριλίου 2020

Θυμάστε την «Μέρα Ανεξαρτησίας»; Εκείνη την ταινία από τα 90s με με τον Γουίλ Σμιθ ως πιλότο μαχητικού και κάτι εξωγήινους που τρώνε πακέτο από την Αμερική καταρχάς και από όλο τον υπόλοιπο κόσμο στη συνέχεια; Σε αντίθεση με το Mad Max: Fury Road, δυστυχώς δεν πρόκειται να ζήσουμε κάτι τέτοιο στην πραγματική ζωή, ενώ κι ένας υποψήφιος για τον πρώτο ρόλο στο Armageddon θα τηρήσει τελικά το social distancing.

Γιατί τη θυμηθήκαμε τότε, θα ρωτήσετε. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει τελικά ένα επίσημο connection μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και κάποιων πιθανών εξωγήινων: Το αμερικανικό Πεντάγωνο δημοσίευσε χτες τρία βίντεο, ένα από το 2004 και δύο από το 2015, στα οποία καταγράφονται επαφές πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού με «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα». Κοινώς, με UFO.

Τα εν λόγω βίντεο έχουν διαρρεύσει εδώ και καιρό και το Ναυτικό είχε επιβεβαιώσει ότι είναι αυθεντικά. Όπως είπε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, Sue Gough.

«Μετά από εμπεριστατωμένη ανασκόπηση, το τμήμα έχει αποφασίσει ότι η εγκεκριμένη κυκλοφορία αυτών των απόρρητων βίντεο δεν αποκαλύπτει κάποιες ευαίσθητες δυνατότητες ή συστήματα και δεν προσκρούει σε μεταγενέστερες έρευνες για εισβολές στον στρατιωτικό εναέριο χώρο από μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.»

Τα οποία μοιάζουν κάπως έτσι:

Σχετικά με τα ίδια τα UFO, ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια των ίδιων των πιλότων στα διάφορα περιστατικά:

«Επιτάχυνε με ταχύτητα που δεν έχω ποτέ ξαναδεί;»

«Κινούνται όλα κόντρα στον άνεμο που έχει ταχύτητα 120 κόμβους στα δυτικά. Κοίτα αυτό το πράγμα φίλε, περιστρέφεται.»

«Tι στο καλό είναι αυτό;»

Δείτε τα βίντεο:

Ενώ το λιτό σχόλιο του Πενταγώνου ήταν ότι τα βίντεο είναι αυθεντικά και τα φαινόμενα παραμένουν αγνώστου αιτίας:

«Το υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει τα βίντεο για να ξεκαθαρίσει οποιεσδήποτε παρανοήσεις από το κοινό για το κατά πόσο το υλικό που κυκλοφορεί είναι αληθινό ή εάν υπάρχει κάτι περισσότερο για τα βίντεο.  Τα εναέρια φαινόμενα εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως “μη αναγνωρισμένα“.»

Είναι κρίμα που τα αντίστοιχα προχτεσινά UFO πάνω από την Ξάνθη, αλλά και τα χτεσινά από την Ηλεία, είναι τελικά δάκτυλος του Έλον Μασκ:

Δείτε βίντεο από την διέλευση των δορυφόρων starlink της spaceX στις 21:39.Από Πύργο ΗλείαςΆλκης Σπηλιόπουλος

Gepostet von ΗΛΕΙΑ καιρός – Θοδωρής Κονδύλης am Montag, 27. April 2020

Ελπίζουμε να ξεμπερδέψουμε όσο πιο νωρίς γίνεται με τον κορωνοϊό, ώστε να επαναληφθεί και η σπουδαία προσπάθεια να σωθεί ο ΕΤ από αυτούς που τον κρατούν φυλακισμένο.

 

 

Best of internet