Quantcast
THE STREAM

Άξιος πρεσβευτής των Ελλήνων influencer στο CNN έγινε ο Σάκης ο Τανιμανίδης

Άλλοι εμφανίζονται στα Νέα του Ψαροντούφεκου κι άλλοι μιλάνε στο CNN, έτσι πάνε αυτά


THE NEWSROOM · 23 Απριλίου 2020

Την πάντα επίκαιρη ατάκα του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου προς τη Δάφνη Μπόκοτα μας θύμισε ένα χτεσινό δημοσίευμα του CNN. Εννοούμε το θρυλικό κατεβατό, όπου ο Χατζηστεφάνου, φορώντας έναν πολυέλαιο ως tribute στον Sun Ra, μεταξύ άλλων έκανε τη σύγκριση μεταξύ των New York Times και των Νέων του Ψαροντούφεκου:

«Βλάχα, βλαχάρα, αμόρφωτη, τελευταία,γύφτισσα, γελοία τελευταία, βλάχα,γρια,εξηντάρα,άσχετη,που δεν έχεις πιάσει new york times στα χέρια σου,βλαχογκόμενα,που καταστρέφετε το ελληνικό τραγούδι με τους Ρουβάδες, γελοίοι!!!»

Στην ιστορία μας δεν πρωταγωνιστούν βέβαια οι Times και η Μπόκοτα, αλλά το CNN και ο Σάκαρος ο Τανιμανίδης. Ο Σάκης Ρουβάς της καραντίνας μας μπορεί να θεωρεί τους κόπους του επιτυχημένους, καθώς τελικά πέτυχε να αναγνωριστεί από ένα μέσο παγκόσμιας εμβέλειας.

Πιο συγκεκριμένα, το Αμερικανικό μέσο τον αναφέρει σε αφιέρωμα που κάνει για τους (επαγγελματίες και μη) ταξιδιώτες που πλέον ταξιδεύουν από τον καναπέ τους. Κάποιοι τέτοιοι είναι ένας μηχανικός από τη Βαρκελώνη που έκανε ορειβασία στο σαλόνι του:

Και μία Αιγυπτιοκαναδή που πέταξε με τη βοήθεια ενός πλυντηρίου:

@dinabuttiI just had to get away! ✈️ 😋 ##travelfromhome ##travelfromhomechallenge ##tiktokarabia ##faketravel ##dxb ##uae ##emirates♬ original sound – dinabutti

Κάπου εκεί κατάφερε να χωθεί και ο Σάκης μας, ο οποίος κέρδισε την προσοχή του CNN στήνοντας έναν αυτοσχέδιο, σπιτικό διάδρομο αεροδρομίου:

@sakistanimanidisI want to travel 🧭 again…today!! ✈️ ##airport ##travel ##traveling ##travelfromhome ##fyp ##foryou ##sakis♬ original sound – sakistanimanidis

Σύμφωνα με το άρθρο, ο πρόεδρος των Ελλήνων influencer ετοίμαζε ταξίδια στη Σκανδιναβία, τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, τη Μαδρίτη και την Αφρική όταν ξέσπασε η πανδημία. Ευτυχώς γι’αυτόν και για μας, έχει άφθονο στοκ αναμνήσεων από τα προηγούμενα ταξίδια, οπότε δεν πρόκειται να πάθει κάποιο στερητικό σύνδρομο:

«Το καλό με τα ταξίδια είναι ότι γίνεσαι πλούσιος σε μνήμες. Έτσι κατά τη διάρκεια αυτή της καραντίνας συνεχίζω να ταξιδεύω μέσα από τις αναμνήσεις, τις φωτογραφίες και τα βίντεό μου. Όταν έρθει η ώρα, θα ξαναδούμε τον κόσμο.»

Δεν θυμόμαστε αν έχει σχολιαστεί ότι ο Τανιμανίδης είναι ο μόνος ταξιδιώτης στον κόσμο που μπορεί να ταξιδεύει μαζί με τη μπόμπα του.

Best of internet