Quantcast
THE STREAM

Στο Call of Duty αλλά με κανονικά Καλάσνικοφ έβγαλαν την Ανάσταση τα Ζωνιανά

Στα Ζωνιανά Ρεθύμνου κρατάνε τα έθιμά τους και με καραντίνα


THE NEWSROOM · 21 Απριλίου 2020

Η αλήθεια είναι ότι τα shoot em’up παιχνίδια είναι ένας ιδανικός τρόπος για περάσει η ώρα στην καραντίνα. Τη στιγμή όμως που όλοι εμείς οι άκαπνοι τη βγάλαμε με Call of Duty ή κάτι τέτοιο, ένα διάσημο χωριό της Κρήτης αποφάσισε να το ρίξει στο πιο αληθοφανές gaming.

Ο τόπος ήταν τα Ζωνιανά και η επίμαχη (no pun intended) στιγμή ήταν αυτή της Ανάστασης, την ώρα που ο παπάς του χωριού είπε το Χριστός Ανέστη στην προβλεπέ άδεια εκκλησία. Ακόμη κι αν ο Χριστός είχε ξεχάσει φέτος να αναστηθεί μέσα στο γενικό κλίμα περιορισμών, θα το είχε θυμηθεί αμέσως λόγω της ομοβροντίας πυρών που ακολούθησε τα λόγια του ιερέα.

Δυστυχώς οι γνώσεις μας από τα παιχνίδια δεν επαρκούν για να περιγράψουμε με ακρίβεια όλη τη γκάμα των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν, ωστόσο η λάμψη μέσα από ένα παράθυρο φαίνεται να είναι από κάποιο Καλάσνικοφ ή κάτι τέτοιο, σίγουρα ακούγονται πιστόλια, ενώ ποιος ξέρει, μπορεί να υπάρχει και ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο κάπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι για το χαμούλη δεν παραμέλησαν και τα ταπεινά δυναμιτάκια, γιατί σε ένα τέτοιο γλέντι όλοι οι καλοί χωράνε. Το show φαίνεται να κράτησε για ένα λεπτό.

Δείτε το βίντεο:

Εδώ που τα λέμε ο παπάς θα μπορούσε να συνεχίσει με «Απόψε κάνεις μπαμ» μετά το Χριστός Ανέστη, ας το δουν για του χρόνου.

Best of internet