Quantcast
THE STREAM

Δύο πάντα κάνουν το πρώτο σεχ εδώ και 10 χρόνια σε άδειο ζωολογικό κήπο του Χονγκ Κονγκ

Μία από τις πιο απρόβλεπτες συνέπειες του κορωνοϊού ήταν να βάλει στο κατάλληλο mood δύο γιγάντια πάντα


THE NEWSROOM · 8 Απριλίου 2020

Μπορεί η σεξουαλική δραστηριότητα των ανθρώπων να έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και δεκαετίες, αν όχι αιώνες, όμως δεν σημαίνει ότι κανείς δεν περνά καλά. Ίσως όχι κάπου στην Ελλάδα, ίσως όχι κάποιος αντιπρόσωπος του ανθρώπινου είδους, όμως ένα ζευγάρι εκεί έξω όχι απλά του έδωσε και κατάλαβε, αλλά το έκανε για πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια.

Το ζεύγος των παρτενέρ είναι δύο 14χρονα γιγάντια πάντα σε έναν ζωολογικό κήπο του Χονγκ Κονγκ, τα οποία ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη σχέση (;)  τους για πρώτη φορά στη μία δεκαετία και βάλε που βρίσκονται στο πάρκο. Το γεγονός ανακοινώθηκε με χαρά από το προσωπικό του ζωολογικού κήπου, το οποίο παλεύει εδώ και καιρό να ζευγαρώσουν τα δύο ζώα – το συγκεκριμένο είδος ζορίζεται πολύ να το πετύχει, τουλάχιστον στην αιχμαλωσία.

Για να μην υπάρχει μάλιστα καμία αμφιβολία, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες όπου μπορούμε να καμαρώσουμε τον Γινγκ Γινγκ και την Λε Λε να κάνουν τη φάση τους:

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του ζωολογικού κήπου Michael Boos:

«Από την άφιξη της Ying Ying και του Le Le στο Χονγκ Κονγκ το 2007 και τις απόπειρες φυσικού ζευγαρώματος από το 2010, δυστυχώς δεν το είχαν πετύχει ακόμη μέχρι φέτος παρά τις δοκιμές και την εξάσκηση.

Η επιτυχημένη φυσική διαδικασία ζευγαρώματος σήμερα είναι εξαιρετικά συναρπαστική για όλους μας, καθώς η πιθανότητα εγκυμοσύνης μέσω φυσικού ζευγαρώματος είναι υψηλότερη από ότι με τεχνητή γονιμοποίηση.»

Αξίζει να σημειωθεί το πάρτι συνέβη σε έναν άδειο ζωολογικό κήπο. Εκτός από το αναγκαίο προσωπικό, κανένας δεν έχει πατήσει το πόδι του εκεί μέσα από τις 26 Ιανουαρίου λόγω πανδημίας.

Τελικά μάλλον ήθελαν απλά λίγη ησυχία.

(πηγή)

Best of internet