Quantcast
THE STREAM

«Ο κορωνοϊός θα κάνει καλό βασικά» δίδαξε ο Γρηγόρης Ψαριανός και με τα τρία προφίλ του

Apparently η πανδημία θα μας σώσει από την θρησκοληψία και τον Τραμπ, σύμφωνα με τον μεγάλο γκουρού


THE NEWSROOM · 8 Απριλίου 2020

Δε χρειάζεστε να μένετε ξάγρυπνοι πλέον τα βράδια από το άγχος του τι κάνει ο Γρηγόρης Ψαριανός, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το κοινοβουλευτικό πολυεργαλείο (τελευταία φορά κατέβηκε με τη ΝΔ) ζει και βασιλεύει και συνεχίζει να χαρίζει με μεγαλοψυχία κάθε μέρα ποταμούς σοφίας στο κοινό του και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Το χτεσινό του δώρο προς την ανθρωπότητα ήταν η παρατήρηση ότι ο κορωνοϊός θα κάνει τελικά καλό. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Ψαριανός υπερθεμάτισε ότι είναι ήδη ευγνώμων προς την πανδημία (η οποία έχει ήδη σκοτώσει 81 ανθρώπους στη χώρα και 82 χιλιάδες σε όλο τον κόσμο) γιατί θα καθαρίσει τη χώρα (και τον πλανήτη) από μία σειρά πράγματα, όπως την ηλιθιότητα, τον τραμπισμό και τη συνωμοσιολαγνεία.

Το πως ακριβώς θα γίνει αυτό δεν μας το ξεκαθάρισε ο μεγάλος thinker αλλά σίγουρα μπορούμε να σκεφτούμε και μόνοι μας κάτι μετά το έναυσμα που μας έδωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, και Σταύρου Θεοδωράκη δεν ενδιαφέρεται για το προσωπικό κόστος της αλήθειας: Αποδέχεται τον θετικό ρόλο του κορωνοϊού ακόμη κι αν πεθάνει ο ίδιος.

Επίσης, ότι προσυπέγραψε την εν λόγω δήλωση και με τα τρία του προφίλ, δηλαδή τους Γρηγόρης ΨαριανόςGrigoris Psarianos και Loukas Sidiropoulos:

«Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!-
Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό-μικρόβιο…

Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία…

Ευλόγησον!»

Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!-Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το…

Gepostet von Grigoris Psarianos am Dienstag, 7. April 2020

Μπορεί βέβαια κι αυτή η δήλωση του αυτή να καταλήξει σε μία τέτοια συζήτηση:

Best of internet