Quantcast
THE STREAM

Δελφίνια εμφανίστηκαν ξανά στη Θεσσαλονίκη (μπορεί και όχι) μαζί με ένα κοπάδι memes

Η όλη φάση με την επιστροφή της φύσης είναι λίγο παραπληροφόρηση αλλά δίνει ωραία memes


THE NEWSROOM · 7 Απριλίου 2020

Ακόμη κι αν εμείς οι άνθρωποι είμαστε χωμένοι στα λαγούμια μας από τον φόβο του κορωνοϊού, η Φύση βρίσκει το δρόμο της. Έτσι, η μείωση της ανθρώπινης δραστηριότητας έφερε ξανά κύκνους ή δελφίνια στα κανάλια της Βενετίας, χάρισε Ουαλική υπηκοότητα σε ένα κοπάδι κατσίκες, ενώ και η δικιά μας Θεσσαλονίκη είδε ξανά δελφίνια στα φημισμένα πεντακάθαρα (1, 2) νερά του Θερμαϊκού:

Μπορεί να ήταν ένα δύσκολο πρωινό…η εικόνα όμως που αντίκρισα το πρωί στον Θερμαϊκό, ήταν αρκετή για να εξαφανιστούν όλες οι δυσάρεστες σκέψεις. Δελφίνια εμφανίστηκαν στη θάλασσα και με τα παιχνίδια τους στο νερό, προσέφεραν ένα υπέροχο θέαμα! Ήμουν από τους λίγους τυχερούς κ τυχερές, που βρεθήκαμε στην παλιά παραλία. https://www.amna.gr/macedonia/article/447558/Delfinia-ekanan-tin-emfanisi-tous-ston-Thermaiko-kolpohttp://www.thestival.gr/environment/item/516155-video-delfinia-emfanistikan-sto-thermaikohttps://www.makthes.gr/delfinia-emfanistikan-ston-thermaiko-27196-271968

Gepostet von Alexandra Chatzigeorgiou am Dienstag, 7. April 2020

Δελφίνια στο Θερμαϊκό

Gepostet von Δημήτρης Κουλαξής am Dienstag, 7. April 2020

Δελφίνια μπροστά στο λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης ! Πως να μην πάει καλά το όλο εγχείρημα;

Gepostet von Xanthi Rousinopoulou am Montag, 6. April 2020

Μπορεί και όχι δηλαδή, γιατί πχ και πριν 4 χρόνια που δεν είχαμε κορωνοϊό, είχαν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους δελφίνια:

Πολλές από τις δημοσιεύσεις με τη Φύση που ξανάρχεται γκαζωμένη είναι ανακριβείς ή και μούφες, σύμφωνα με το National Geographic. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουν προλάβει να προσφέρουν μία πολύτιμη υπηρεσία: Να εμπνεύσουν υπέροχα memes.

Gepostet von Mike Acker am Montag, 23. März 2020

 

 

Και α λα γκρέκα, φυσικά:

Gepostet von Giannakis Makris am Montag, 6. April 2020

Best of internet