Quantcast
THE STREAM

Αυτό είναι το official Ελληνικό lofi stream με Κouliswave για να βγάλουμε το cocooning

Τώρα μπορείτε να διαβάσετε / μελετήσετε / τσιλάρετε στο σπίτι σας μαζί με χαλαρά samples Κυριάκου Μητσοτάκη


THE NEWSROOM · 3 Απριλίου 2020

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν 5 μήνες για να φτάσουμε τους τυχάρπαστους Βρετανούς, αλλά έγινε κι αυτό. Μη μην πάει το μυαλό σας στο κακό, δεν εννοούμε την κατάσταση με τον κορωνοϊό, αλλά σε κάτι πραγματικά ευχάριστο: Στην πρώτη ελληνική εκδοχή συντηρητικού chillwave.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Ακόμα κι αν θέλατε να το αποφύγετε με κάθε τρόπο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποια στιγμή το YouTube και οι παντογνώστες αλγόριθμοί του σας έφεραν σε αυτό το βίντεο. Για την ακρίβεια, δεν είναι απίθανο το thumbnail με τη γάτα να έχει εντυπωθεί πλέον στην εσωτερική πλευρά του κρανίου όλων μας:

Ανεξάρτητα και πέρα από τους αλγόριθμους, το συγκεκριμένο stream παραμένει πολύ δημοφιλές. Τόσο δημοφιλές που έχει γίνει ήδη cosplay:

Εκτός από cosplay όμως, έχουν παίξει και διασκευές του τίτλου του μουσικού stream, προκειμένου να προμοτάρουν διάφορους λαοφιλείς ή λιγότερο λαοφιλείς πολιτικούς του σήμερα, εννοείται μαζί με samples από ομιλίες τους. Από τον Αμερικανό Μπέρνι Σάντερς:

Μέχρι τον Βρετανό πρωθυπουργό και ηγέτη της αγέλης των ασθενών με Covid-19, Μπόρις Τζόνσον:

Όπως καταλαβαίνετε, δε γινόταν να μείνει η χώρα μας χωρίς την δική της εκδοχή, ειδικά τώρα που έχουμε τόσο χρόνο για διάβασμα και μελέτη. Ειδικά εφόσον ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μας έχει καλέσει ο ίδιος να κάνουμε ΚΟΚΟΥΝΙΝΓΚ.

Ευτυχώς κάποιοι ευσυνείδητοι πολίτες της χώρας στάθηκαν στο ύψος της περίστασης και μας χάρισαν το πρώτο stream με kouliswave beats, ώστε να βγει όπως πρέπει το cocooning:

Και εννοείται ότι το ελληνικό ίντερνετ το αγκάλιασε όπως του αξίζει, δηλαδή με αγάπη και δύο μέτρα απόσταση:

Δε μπορείτε να πείτε πάντως, δε σας λείπει τίποτε για το Cocooning σας, ίσως ένα επίδομα που να τους πιάνει όλους για όσο χρειαστεί και κάτι τέτοια μικροπράγματα.

 

Best of internet