Quantcast
THE STREAM

Η Αμερικανίδα που έβγαλε ολόκληρη τηλεδιάσκεψη με φίλτρο πατάτας είναι το mood μας τώρα τελευταία

Η Λιζέτ Οκάμπο έμπλεξε με τα φίλτρα, αλλά δεν τα άφησε να την πτοήσουν


THE NEWSROOM · 2 Απριλίου 2020

Κάπως τα έφερε η ζωή το 2020 και μέσα σε λίγες μέρες η τηλεδιάσκεψη έγινε το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Τόσο που μέχρι και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος συνεδρίασε σε split screen και μάλιστα ανήμερα Πρωταπριλιά, για να μην πάει καθόλου σουρεαλισμός χαμένος:

Από την άλλη υπάρχουν και δυσκολίες, ακριβώς λόγω των πολλών δυνατοτήτων της τεχνολογίας. Η Λιζέτ Οκάμπο, διευθύντρια της αμερικανικής ομάδας υπεράσπισης δικαιωμάτων People for the American Way, την πάτησε σαν τον Ιταλό ιερέα Πάολο Λόνγκο που θέλησε να κάνει θεία λειτουργία σε livestream.

Όπως πολύς κόσμος, η Οκάμπο και οι συνάδελφοι της δουλεύουν από το σπίτι και άρα συνεδριάζουν με βιντεοκλήσεις. Η Οκάμπο αποφάσισε μάλιστα να κατεβάσει μερικά φίλτρα για το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιούσε. Το κομβικό είναι ότι στη συνέχεια τα ξέχασε.

Έτσι, το meeting της Δευτέρας 30 Μαρτίου είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Όπως είπε η ίδια:

«Έτσι, τη Δευτέρα το πρωί, είχαμε τη συνάντησή μας και συνήθως προσπαθώ να βάλω κάμερα, οπότε όταν ξεκινήσαμε τη συνάντηση, είδα τον εαυτό μου ως πατάτα.»

Για να γίνει ακόμα καλύτερο το πρόγραμμα, στη συνέχεια δε μπορούσε να βγάλει το φίλτρο. Οπότε απλά αποφάσισε να συνεχίσει τη σύσκεψη σαν πατάτα, ανεβάζοντας ανάλογα τη διάθεση των συναδέλφων της:

«Ήμουν τόσο μπερδεμένη για το γιατί ήμουν μία πατάτα. Από όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να είμαι, γιατί πατάτα;

Απλά παραιτήθηκα και έμεινα πατάτα για όλη την υπόλοιπη κλήση.»

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει πολύ παραιτημένη:

 

Μία συνάδελφός της θεώρησε ότι το Ίντερνετ δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την διευθύντρια – πατάτα. Έτσι, το ανέβασε στο Twitter:

Και το αποτέλεσμα έσπασε το Ίντερνετ:

Η ίδια η Οκάμπο ευτυχώς το βρήκε πολύ χαριτωμένο αυτό και άρχισε να απαντάει, ταγκάροντας και την Μπίλι Έιλις έτσι για τη φάση:

Μπίλι Έιλις, μία πανδημία και φίλτρα πατάτας, όλη η ζωή μας το 2020.

 

Best of internet