Quantcast
THE STREAM

Οι Rotting Christ δωρίζουν τα έσοδα από τα σατανιστικά μπλουζάκια τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Η πιο δημοφιλής ελληνική μέταλ μπάντα αποφάσισε ότι το φετινό Non Serviam απευθύνεται στον κορωνοϊό


THE NEWSROOM · 24 Μαρτίου 2020

Είτε είναι κανείς χριστιανός, είτε είναι σατανιστής, είτε είναι πιστός του Πασταφαριανισμού, ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Το αν η δημοφιλέστερη μέταλ μπάντα της χώρας, οι Rotting Christ, είναι όντως σατανιστές θα το αφήσουμε στους ειδήμονες όπως ο (ριμοδημιουργός) FORIS MC να το κρίνουν. Εδώ τίθεται ζήτημα λιγότερο θεολογικό.

Το θέμα μας εδώ είναι ότι οι πρωταγωνιστές της όλης σουρεάλ ιστορίας με το περσινό live στην Πάτρα, το οποίο προκάλεσε μέχρι και ανακοινώσεις παραθρησκευτικών οργανώσεων, αποφάσισαν να συμβάλλουν στην μάχη ενάντια στον Covid-19. Παρά την αγάπη των μπλακμεταλάδων για τις επιδημίες (σε αισθητικό επίπεδο έστω), ο αρχηγός της μπάντας Σάκης Τόλης ανακοίνωσε με ένα post του στο Facebook ότι οι Rotting Christ θα ενισχύσουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι οι πωλήσεις του merchandise  από τα μπλουζάκια του Heretics North American Tour 2020 θα πάνε στον ΠΟΥ. Αυτό ήταν το post του Σάκη Τόλη:

My dear friends,I have a brand new Tour shirt design from my band available for you in a special price.Any profit…

Gepostet von Sakis Tolis am Montag, 23. März 2020

Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει ο ΠΟΥ για το ελληνικό μέταλ, αλλά πιθανόν να τους αρέσει λίγο περισσότερο όταν τελειώσει όλο αυτό.

Best of internet