Quantcast
THE STREAM

30 γενναίοι Έλληνες σελέμπριτις διασκευάζουν το Imagine για να τρομάξει ο κορωνοϊός

Ο Νίκος Μουτσινάς καθοδήγησε την αναβίωση ενός νέου ΟΥΚΡΑΪΝΟΥ ΜΠΑΖΑΓΙΟΥ ΒΑΝ ΜΙΡΟΥ ενάντια στην επιδημία


THE NEWSROOM · 24 Μαρτίου 2020

Αν έχει η Ελλάδα μας ένα (1) στρατηγικό απόθεμα, στο οποίο μπορεί πάντα να βασίζεται σε δύσκολους καιρούς, είναι η γιγαντιαία δεξαμενή από σελέμπριτις κάθε είδους και βαθμού. Γιατί οι Έλληνες διάσημοι, ημιδιάσημοι, ανθυποδιάσημοι και οι «ποιος είπαμε ότι είναι αυτός ο μαν;» έχουν και εσωτερική ιεραρχία, όπως τα Σεραφείμ και τα Χερουβείμ.

Οι τελευταίες μέρες ήταν ακόμη πιο δύσκολες για την κατηγορία αυτή από ό,τι για όλους εμάς τους πληβείους: Άλλο είναι να μη μπορείς να πας για μπύρα στα Πετράλωνα και για βόλτα στο πάρκο και άλλο είναι να μην μπορείς να πας για ψώνια στο Μιλάνο, για retreat στην Ύδρα και στο πιλάτες στη Γλυφάδα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και στις αντίξοες αυτές συνθήκες οι Έλληνες διάσημοι κατάφεραν για άλλη μία φορά να δείξουν το φρόνημά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ενώθηκαν όλοι μαζί για να τραγουδήσουν ένα τραγούδι που είχε βγάλει κάπου, κάποτε, κάποιος Τζον Λένον. Αυτό είναι το «Imagine», το οποίο σπαταλιόταν τόσα χρόνια, καθώς δεν είχε βρεθεί ένας Νίκος Μουτσινάς και μία Σίσυ Χρηστίδου να το αποδώσουν όπως του αξίζει.

Συνέβη κι αυτό όμως, το Σωτήριο Έτος 2020. Μία μικρή αρμάδα από διάσημους έφτιαξε ένα φωνητικό συγκρότημα που θα το ζήλευε και η Χορωδία Τρικάλων, διασκεύασε ομαδικά το Imagine και ανέβασε το αποτέλεσμα στα Ίντερνετς, ώστε όλος ο πλανήτης να μπορέσει να το θαυμάσει.

View this post on Instagram

Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε, ενώ είμαστε ο καθένας στο σπίτι του, να γίνουμε μια παρεα και να τραγουδήσουμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Σας ευχαριστώ και σας αγαπω όλους που πήρατε μερος! Είμαστε όλοι ένα! ❤️🙏🏻 _________________________________________ @mairiboo @ellikokkinou @mariampekatwrou @natalia_germanou @athinao1konomakou @pavlina__voulgaraki @iviadamou_ @mariasolomou_official @elzouganeli @sissychristidou @foureira @officialaslanidoumelina @d_ougarezos @dorettapapadimitriou_official @evridiki_valavani @costavasaloshd @toniasotiropoulou @krateroskatsoulis @katerinakaravatou @eugeniasamara @thodorismarantinis_official @grigorisarnaoutoglou.official @raniathraskia @georgiou82 @kaitigarbi @roula.revi @apostolis_totsikas_official @natasatheodoridou @matinanikolaou

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

Δείτε το βίντεο:

Συνολικά, η λίστα περιλαμβάνει τους εξής σελέμπριτις:

«Καίτη Γαρμπή, Νατάσα Θεοφωρίδου, Ελένη Φουρέιρα, Έλλη Κοκκίνου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μαίρη Συνατσάκη, Αθηνά Οικονομάκου, Ναταλία Γερμανού, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Σίσσυ Χρηστίδου, Μαρία Μπεκατώρου, Μαρία Σολωμού, Τόνια Σωτηροπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Ανδρέας Γεωργίου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ράνια Θρασκιά, Ευγενία Σαμαρά, Θοδωρής Μαραντίνης, Μελίνα Ασλανίδου και Ματίνα Νικολάου.»

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συγκροτείται μία τέτοια task force, καθώς υπάρχει και η εμπειρία του 2014. Όταν ένα γκρουπ που μεταξύ άλλων περιείχε την Κέλλυ Κελεκίδου, κατάφερε αναφωνώντας ΟΥΚΡΑΪΝΟΥ ΜΠΑΖΑΓΙΟΥ ΒΑΝ ΜΙΡΟΥ να σταματήσει τον εμφύλιο πόλεμο της Ουκρανίας.

Αν ακούσετε κάποιον ανυπάκουο να κάνει πόλεμο εκεί αυτές τις μέρες, μάλλον θα πρέπει να πάει του εξηγήσει η ίδια η Κέλλυ Κελεκίδου πως έχουν τα πράγματα.

Best of internet