Quantcast
THE STREAM

Χατζηνικολάου προς γιατρό: «Οι καπνιστές κινδυνεύουν Ο,ΤΙ κι αν καπνίζουν;»

Ένα ερώτημα που βασανίζει ουκ ολίγους συμπολίτες μας έθεσε χτες το βράδυ σε έναν καθηγητή ιατρικής ο γνωστός δημοσιογράφος


THE NEWSROOM · 19 Μαρτίου 2020

Πολλές οι ιατρικής φύσεως απορίες του κοινού αυτές τις μέρες, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ακόμη και έμπειροι δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν ξεφεύγουν από αυτό τον κανόνα. Σε αντίθεση με εμάς όμως, ο γνωστός παρουσιαστής είχε το προνόμιο να ζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν.

Αυτό έγινε στο κεντρικό δελτίο του του ΑΝΤ1, όπου ο Νίκος Χατζηνικολάου συνομίλησε με τον καθηγητή ιατρικής και πρύτανη του ΕΚΠΑ, Αθανάσιο Δημόπουλο. Η πιο καυτή στιγμή του διαλόγου τους ήρθε προς το τέλος του δελτίου, όπου ο παρουσιαστής έθεσε ένα ερώτημα σχετικό με το κάπνισμα: Πιο συγκεκριμένα, αν οι καπνιστές είναι ομάδα υψηλού κινδύνου Ο,ΤΙ κι αν καπνίζουν.

Η συνέχεια της υπέροχης αυτής φράσης παραπέμπει φυσικά σε ηλεκτρονικά τσιγάρα και άλλα τέτοια μαραφέτια. Το θέμα όμως είναι πολύς κόσμος που δεν προτιμά το συμβατικό τσιγάρο, αλλά πιο ξεχωριστές μορφές καπνίσματος, είχε την ευκαιρία να πάρει κι αυτός τις απαντήσεις του από έναν ειδικό.

Δείτε το βίντεο:

Κρίμα είναι να μη ρωτήσουν και οι μερακλήδες έναν ειδικό.

 

Best of internet