Quantcast
THE STREAM

Η φάση που στα ξένα Big Brother μαθαίνουν ξαφνικά για τον ιό είναι το Black Mirror αλλά με Τσάκα

Η παραγωγή της εκπομπής σε Βραζιλία και Γερμανία αποφάσισε να πει στην αλήθεια τους παίχτες live στον αέρα


THE NEWSROOM · 18 Μαρτίου 2020

Είναι γεγονός ότι όλοι περνάμε δύσκολα αυτή την περίοδο, όμως κάποιοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν μερικές πραγματικά ξεχωριστές αντιξοότητες. Μιλάμε φυσικά για τους παίχτες των απανταχού Big Brother, οι οποίοι εκτός από την φυσικού τύπου καραντίνα, έχουν να αντιμετωπίσουν και την φραγή πληροφοριών.

Σε κάποιες χώρες υπήρξε μάλιστα και συζήτηση στην παραγωγή του show για το αν θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια – ή να παραμείνουν στο λεγόμενο «ignorance is bliss» που λένε και στο χωριό μας. Σε δύο τέτοιες περιπτώσεις, η παραγωγή κατέληξε ότι θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια, κάτι αρκετά λογικά γιατί παρότι η θέση που βρίσκονται τους εξασφαλίζει προστασία από τον ιό, δεν ισχύει το ίδιο για τους συγγενείς και τους φίλους.

Οι ανέμελοι Γερμανοί παίχτες πριν μία βδομάδα

Η εναλλακτική θα ήταν να βγουν έξω και να είναι άθελά τους πρωταγωνιστές σε ένα crossover episode μεταξύ του «Goodbye Lenin» και του «Contagion». Big Brother είσαι όμως αφού, το αποτέλεσμα ήταν ότι είδαμε τις αντιδράσεις τους σε ζωντανή μετάδοση. Τι νομίζατε, ότι θα είχαμε και σε αυτό έκτακτα μέτρα;

Έτσι, υπάρχει ήδη online το σχετικό επεισόδιο στη Γερμανία:

Οι αντιδράσεις ήταν προφανώς όπως τις φανταζόσασταν:

Το ίδιο πράγμα έγινε και στη Βραζιλία, και μάλιστα με πολύ πιο δραματικό τρόπο (αν και σύμφωνα με το Reddit, ο παρουσιαστής είχε την καλοσύνη να τους πει ότι οι συγγενείς των παικτών είναι καλά στην υγεία τους):

Πιστεύουμε ότι η αναβολή του Ελληνικού Big Brother είναι καλό βήμα τόσο για λόγους ασφαλείας, αλλά και γιατί προλαβαίνουν να ενσωματώσουν ένα simulation καραντίνας για την επερχόμενη σεζόν.

Best of internet