Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Light καλεί τον κόσμο στα μπαλκόνια για να ραπάρει το νέο του κομμάτι

Την ίδια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στην εκπομπή με γάντια για λόγους ασφαλείας


THE NEWSROOM · 16 Μαρτίου 2020

Η φράση «Θα ζήσουμε ζωή που δεν τη φανταζόμασταν» φαίνεται πως είναι η συνοπτική περιγραφή της τελευταίας περιόδου. Για παράδειγμα, τα μέτρα προφύλαξης που συστήνουν οι υγειονομικοί έφτασαν μέχρι την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την ντίβα της πρωινής τηλεόρασης να βγαίνει στο γυαλί με γάντια και να κρατάει τις αναγκαίες αποστάσεις από τους συνεργάτες της.

Δείτε το βίντεο από τις ιστορικές αυτές στιγμές:

Περιμένουμε να ενσωματωθεί κανονικά στην εκπομπή η νέα νοοτροπία, αν φυσικά δεν ακυρωθεί προσωρινά μαζί με διάφορους άλλους πυλώνες της οικονομίας μας:

Gepostet von Stavros Vikas am Montag, 16. März 2020

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Τα concept με τα χειροκροτήματα και στα τραγούδια στα μπαλκόνια, τα οποία από χτες παίζουν με μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας, κάποια δημιουργικά μυαλά σκέφτονται ήδη να τα ενσωματώσουν για άλλους κοινωνικά ωφέλιμους σκοπούς.

Έτσι ο (τ)ράπερ Young Light (Light για τους φίλους) καλεί το κοινό του να βγει στα μπαλκόνια σήμερα στις 9 το βράδυ για να τραγουδήσει το νέο του κομμάτι που λέγεται «Slang». Στα σχετικά stories του Instagram έχουν αναρτηθεί και οι κανόνες του παιχνιδιού:

Έτσι, μετά το κίνημα «βγαίνουμε με παλαμάκια» ο Light θέλει να φτύσουμε (χωρίς να κολλήσουμε) μια μπάρα ο καθένας. Στη συνέχεια, ο Light ξεκαθάρισε ότι όλο αυτό είναι για χαβαλέ κι ότι ο σεβασμός προς γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς εξυπακούεται.

Τόνισε μάλιστα (με ένα έντονα θεσσαλονικιώτικο λ) ότι πραγματική ευθύνη έχουν αυτοί που πάνε και κοινωνάνε όλοι μαζί από το ίδιο κουτάλι στις εκκλησίες.

Δείτε το βίντεο:

Αν μη τι άλλο, γίνονται πραγματάκια αυτές τις μέρες.

Best of internet