Quantcast
THE STREAM

Σήμερα ήταν η μέρα που ο Τζέραρντ Μπάτλερ φώναξε THIS IS SPARTA στη Σπάρτη

Ο διάσημος ηθοποιός κατάφερε να κάνει αυτό που όλοι περιμέναμε πριν η Λαμπαδηδρομία εν μέσω επιδημίας πιστολιαστεί οριστικά


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2020

ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετά σουρεαλιστικά τα πράγματα στην Ελλάδα – πάντα μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλότερα. Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα στη Σπάρτη με την περίφημη Λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο: Η τελετή αρχικά ξεκίνησε κανονικά με άπειρο κόσμο εν μέσω κλιμακούμενης καραντίνας, πρόλαβε να χαρίσει στον κόσμο μία ομιλία του Λεωνίδα Τζέραρντ Μπάτλερ με μουγκρητά, για να διακοπεί τελικά άδοξα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή λόγω κορωνοϊού.

Κανείς δεν πρόκειται να γίνει ο ξενέρωτος της υπόθεσης και να ρωτήσει γιατί έγινε όλο αυτό τη στιγμή που η κυβέρνηση κλείνει από σχολεία μέχρι wine bar προσπαθώντας να συγκρατηθεί η επέλαση του κορωνοϊού. Το σημαντικό είναι ότι ο Τζέραρντ Μπάτλερ κατάφερε να ουρλιάξει σε χώμα ελληνικό αυτά για τα οποία τον αγαπήσαμε στο «300», οπότε η επιλογή του να γίνει η Λαμπαδηδρομία μπορεί να θεωρηθεί από τώρα δικαιωμένη.

Δείτε το βίντεο:

 

Η δε ανακοίνωση της διακοπής αναφέρει εξής:

«H EOE διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας!

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανηλλειμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.

Η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές.

Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.»

Εμείς το έχουμε πει ότι ο κορωνοϊός είναι εθνομηδενιστικό στοιχείο, αλλά ποιος μας ακούει;

Best of internet