Quantcast
THE STREAM

Ηλεία: Οι συγγενείς των αρρώστων αγνοούν την καραντίνα, αράζουν στα καφενεία

Οι συγγενείς αυτών που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό ξεκίνησαν αντάρτικο, όμως ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει το φάρμακο


THE NEWSROOM · 9 Μαρτίου 2020

Πιστή παραμένει στα βαθιά ελληνικά ιδανικά των κλεφτών, των αρματωλών και των λοιπών ανταρτών η αγαπημένη μας περιφέρεια της χώρας, Ηλεία. Παρά τις οδηγίες για καραντίνα και άλλα μέτρα προστασίας που ήρθαν μετά την επιτυχημένη εισαγωγή κορωνοϊού που έγινε από τους Άγιους Τόπους, πολλοί από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να τις τηρούν έχουν σηκώσει μπαϊράκι και γράφουν την καραντίνα εκεί που δεν πιάνει μελάνι (ή πληκτρολόγιο).

Πιο συγκεκριμένα, είναι οι συγγενείς αυτών που επισκέφτηκαν τους Άγιους Τόπους. Αυτά δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος:

«Κυκλοφορούν κανονικά ανάμεσα στους συμπολίτες τους, την ώρα που ο κορωναϊός είναι εδώ και κάποιοι κάνουν σαν να μην υπάρχει! Σίγουρα είναι αρκετοί.»

Τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία υπευθυνότητα:

«Κυκλοφορούν στα καφενεία στην αγορά. Αντί να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό κυκλοφορούν ελεύθεροι.»

Δείτε το βίντεο:

Είναι φανερό ότι οι οξυδερκείς αυτοί άνθρωποι έχουν καταλάβει τι γίνεται τόσο καλά, όσο και κάποιοι πεφωτισμένοι χρήστες του YouTube:

Ευτυχώς όμως υπάρχει και σε υψηλότερα κλιμάκια αυτό το κλίμα όμως αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά από random υπάλληλους του ΕΟΔΥ, παπάδες και καθηγήτριες πανεπιστημίου, ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί και ένας βουλευτής υπέρ της Θείας Κοινωνίας: Αυτή είναι η βουλεύτρια της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, η οποία μίλησε για το θέμα στο έγκυρο πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων romfea.gr.

Όπως είπε:

«Εγώ σήμερα κοινώνησα και θα συνεχίσω να κοινωνώ. Όταν υπάρχει βαθιά πίστη, η Θεία Κοινωνία θεραπεύει.»

Στο κάτω κάτω, αν είστε ευσεβείς αλλά φοβάστε τόσο πολύ τον κορωνοϊό, ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος έχει τη λύση. Ο αξιαγάπητος παππούλης παρουσίασε το θαυματουργό φάρμακο στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας (Βερίνο) την περασμένη Παρασκευή:

«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο, ότι κολλήσατε και θα λέτε “Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με“. Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο μεγάλος Αγιασμός.»

Δείτε το βίντεο:

H φάση είναι ακριβώς όπως την αποτυπώνει αυτή υπέροχη φωτογραφία από την Ηλεία:

 

Best of internet