Quantcast
THE STREAM

MasterChef: «Η βλακεία είναι ατελείωτη» συνέχισε η Κατερίνα μετά το «είναι όλοι πανηλίθιοι»

Άλλη μία μετριοπαθής άποψη της παίκτριας του MasterChef, το οποίο μεταξύ άλλων μετατράπηκε σε διαγωνισμό ποίησης


THE NEWSROOM · 3 Μαρτίου 2020

Φόρους τιμής τόσο στην επιστήμη όσο και στην ποίηση είχε το χτεσινό επεισόδιο του MasterChef. Πρωταγωνίστρια στο πρώτο ήταν η συνήθης ύποπτη Κατερίνα Λένη, η οποία αντέδρασε σε ένα σχόλιο του Ηλία Καζιόλη με το γνωστό γλυκό της attitude.

Το σχόλιο που προκάλεσε τον κεραυνό ήταν όταν ο Ηλίας υπονόησε ότι η συμπαίκτριά του ερωτεύτηκε τον Διονύση. Όπως είπε:

«Της πήρε τα μυαλά ο γέρος, πάει, ερωτεύτηκε! Τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, τον Δημήτρη που έχει και κοιλιακούς αλλά στο γέρο πήγες; Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας γέρος άνθρωπος; Μια φορά την εβδομάδα, τι να την κάνω.»

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η απάντηση ήταν ένα συντριβάνι ψυχραιμίας. Η ατάκα του Ηλία ήταν αρκετό για να σχολιάσει ότι «η βλακεία του κόσμου είναι ατελείωτη»:

«Ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα! Οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Ηλιθιότητα! Πως είχε ο Αϊνστάιν η βλακεία του κόσμου είναι ατελείωτη. Ε, έτσι είναι κι αυτοί μέσα στο σπίτι. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο.»

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι έχει υπάρξει ήδη ένας λακωνικός απολογισμός του επιπέδου νοημοσύνης στο σπίτι:

Η βραδιά ήταν όμως και ποιητική πέρα από όλα τα άλλα, με τον Ιωάννη να παίζει το ρόλο του ποιητή. Πιο συγκεκριμένα, ο παίχτης ξεκίνησε πολύ αυθόρμητα να λέει ένα ποίημα την ώρα που πήγε το πιάτο του στους κριτές. Αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της στιγμής, ο Σωτήρης Κοντιζάς τον διέκοψε για να συγκεντρωθούν όλοι στην ποίησή του.

Άνετος πλέον ο Ιωάννης, απήγγειλε το παρακάτω:

«Κι ο καιρός πέρασε και το κορίτσι έγινε γυναίκα. Η γυναίκα έγινε γριά. Η γριά έγινε κάμπια. Η κάμπια δούλεψε χώμα, το χώμα έγινε λουλούδι. Το λουλούδι έγινε δέντρο, το δέντρο έφερε καρπούς και η γη ξαναγεννιέται.»

Η αλήθεια είναι ότι το χειροκρότημα κατάφερε να το κερδίσει. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε ελαφρώς διαφορετική άποψη, καθώς γυρίζοντας στους άλλους δύο κριτές είπε «γυάλιζε λίγο το μάτι του όταν το έλεγε». Στον δε παίχτη είπε το εξής:

«Και που είσαι έξω ευχαριστώ να λες, μια χαρά»

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το ίντερνετ, το ζήτημα παραμένει μαγειρικό:

Best of internet