Quantcast
THE STREAM

Masterchef: Έβαλαν τους παίχτες να τεμαχίσουν κοτόπουλα με τη μάσκα του Ζορό

Οι κριτές του Masterchef μάλλον αποφάσισαν να το γυρίσουν στο καθαρόαιμο τρολάρισμα για να δουν τι θα γίνει


THE NEWSROOM · 21 Φεβρουαρίου 2020

Σε Κάστρο του Τακέσι μάλλον προσπαθεί να μετατρέψουν το MasterChef οι τρεις κριτές του. Παρά το Ιαπωνικό reference όμως, αρχηγός στην προσπάθεια αυτή δεν έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αλλά ο Πάνος Ιωαννίδης, με τη βοήθεια φυσικά και των άλλων δύο. Το είπαμε ότι όλο αυτό έγινε για να τρομπάρουν οι τρεις κριτές; Να το πούμε κι αυτό.

Το σκηνικό συνέβη στο επεισόδιο της Πέμπτης και το κλου είναι ότι οι κριτές έπεισαν τους παίκτες ότι θα έκοβαν κοτόπουλα με δεμένα τα μάτια. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης τους παρουσίασε τη δοκιμασία ως εξής:

«Όλοι έχουμε τεμαχίσει κοτόπουλα. Γνωρίζετε την δοκιμασία από άλλα επεισόδια, ωστόσο επειδή πλέον είμαστε στο MasterChef 4 λέω να το κάνουμε λίγο πιο δύσκολο.»

Για να γίνει ακόμη πιο πειστικό, έβγαλε το σακάκι, φόρεσε μάσκα στα μάτια και τεμάχισε ένα κοτόπουλο. Οι παίχτες το πίστεψαν, χωρίς φυσικά να έχουν και πολλές εναλλακτικές, και δύο από αυτούς φόρεσαν τις μάσκες που τους έδωσαν και προσπάθησαν να ολοκληρώσουν το task.

Ευτυχώς για τους ίδιους και τα χέρια τους, κάπου εκεί οι κριτές αποκάλυψαν ότι πρόκειται περί τρολαρίσματος. Δείτε το βίντεο:

Ελαφρώς λιγότερο χαριτωμένα ήταν τα πράγματα μετά τη νίκη του Σταύρου. Ο Σταύρος, ο οποίος έχει ήδη δεχτεί τεράστιες δόσεις αγάπης από τους συμπαίκτες του και το κοινό, πανηγύρισε αγκαλιάζοντας τον αρχηγό και πετώντας κάτω ένα σκαμπό σαν άλλος Τσάκας.

Οι αντιδράσεις ήταν ψύχραιμες, όπως του Ηλία και του Γιώργου αντίστοιχα:

«Θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League.»

«Θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδρασή τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν.»

Και ακόμη πιο ψύχραιμες, όπως της Μαριάννας:

«Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μη βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! ΟΚ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος.

Έσπασε την καρέκλα αυτός ο βλάκας ο Κύπριος! Την πέταξε κάτω, ρε φίλε.»

Δείτε το βίντεο:

Κάτι μας λέει ότι αυτό το βίντεο πολύ γρήγορα θα επεκταθεί:

 

Best of internet