Quantcast
THE STREAM

Ακύρωσε τη συμμετοχή της στο φόρουμ των Δελφών η Μαρέβα Μητσοτάκη

Λίγο το κρύο του χειμώνα, λίγο η απόσταση μέχρι τον Παρνασσό, λίγο οι αντιδράσεις των κομπλεξικών, έδεσε το γλυκό


THE NEWSROOM · 21 Φεβρουαρίου 2020

Σε όλες τις φυσιολογικές χώρες ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όμως στη χώρα μας ο εχθρός του καλού είναι για άλλη μία φορά οι haters, όπως όλα δείχνουν. Όπως γράφαμε χτες, δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστο χρονικό διάστημα για να ξεκινήσουν οι επιθέσεις των κομπλεξικών στην πιο άριστη οικογένεια της χώρας, απλά επειδή αυτή αποφάσισε να μοιραστεί λίγη από την άπειρη σοφία της με τους απλούς ανθρώπους.

Μιλάμε φυσικά για την ετήσια μάζωξη της οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία ειδικά για φέτος θα πραγματοποιηθεί στους Δελφούς. Αυτό που ξέραμε μέχρι χτες είναι ότι εκτός από τον πρωθυπουργό, το Μητσοτακέικο θα εκπροσωπούνταν με 7 συγγενείς διαφόρων βαθμίδων στις τάξεις των ομιλητών του  5oυ Οικονομικού Φόρουμ των (ξα)Δελφών. Δυστυχώς, δεν έχει πάει ακόμη 1 το μεσημέρι και το επίλεκτο team μετρά ήδη μία απώλεια.

Ευτυχώς η απώλεια δεν είναι η Βίκυ Φλέσσα:

Αυτή είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή της λόγω των αντιδράσεων. Δυστυχώς, άλλη μία φορά οι άναρθρες κραυγές των πληβείων δεν αφήνουν το ατομικό ταλέντο να λάμψει από μόνο του, χωρίς να χρειάζεται ίχνος διασυνδέσεων και κονέ.

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα των κακιασμένων επιθέσεων που έχουν ξεσπάσει από χτες, έτσι για να έχετε μία ιδέα για το πως τιμωρεί η Ελλάδα τα ικανότερα παιδιά της:

Gepostet von Tsilavis Agapios am Donnerstag, 20. Februar 2020

Φαντάζεστε να ζει κανείς υπό τέτοια πίεση κάθε μέρα; Μη σου τύχει.

Best of internet