Quantcast
THE STREAM

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος παθαίνει Μπράτη, πετσοκόβει τους παίχτες για τα στιλιστικά τους

Ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο crossover με το GNTM μας έφερε ο κριτής του MasterChef


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2020

Πρεμιέρα έκανε χτες το βράδυ το crossover του MasterChef με το GNTM που όλοι περιμέναμε. Τον ρόλο του στυλίστα έπαιξε με επιτυχία ο πολυτάλαντος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος εμπνεύστηκε από το θέαμα των μαζεμένων στον εξώστη παικτών για να βγάλει τον Άγγελο Μπράτη που (μάλλον πάντα) έκρυβε μέσα του.

Ανάμεσα στα διάφορα ευφάνταστα που είπε, ξεχωρίζει σαφώς το «έχει ντυθεί θήκη κινητού» που για τη Μάρλεν:

«Δεν μπορώ να μην σχολιάσω τα στιλιστικά που βλέπω, με τρώει το στόμα μου. Έχουμε τον Γιάννη που έχει ντυθεί ο κροκοδειλάκιας από την μεγαλόνησο, έχουμε τον Πρόιο που έχει ντυθεί βικτωριανή εποχή με λίγο από Γλυφάδα κάτω. Έχουμε και την Μάρλεν που έχει ντυθεί θήκη κινητού γνωστής εταιρείας.»

Δείτε το βίντεο:

Αν μάθει βέβαια ότι τον συγκρίναμε με τον Μπράτη, (ο οποίος, ως γνωστόν, σε αντίθεση με τον Κουτσόπουλο δεν ξέρει τι είναι Πανιώνιος) δεν είναι απίθανο να προσβληθεί:

Το χτεσινό επεισόδιο όμως ήταν επεισοδιακό (no pun intended) ακόμη και για τα δεδομένα του Masterchef. Για αρχή, είχαμε την ιδιαίτερα ψύχραιμη κριτική της, η οποία έσπασε κάθε κοντέρ μετριοπάθειας χαρακτηρίζοντας όλους τους συμπαίκτες της «πανηλίθιους»:

«Γελάω, γελάω! Πρώτον για την ηλιθιότητα που υπάρχει μέσα σε αυτό το σπίτι, είναι πανηλίθιοι όλοι εδώ μέσα. Όχι όλοι, οι περισσότεροι. Και δεύτερον για το χαμηλό το επίπεδο, πολύ χαμηλό επίπεδο. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς είναι πεσμένοι στα μάτια μου, να το πω κι αυτό, αλλά με όλο αυτό που γίνεται από πίσω πέφτουν ακόμα πιο πολύ.»

Η Κατερίνα εντέλει χαλάρωσε λίγους τους τόνους, λέγοντας ότι δεν είναι όλοι πανηλίθιοι – απλά οι περισσότεροι. Δείτε το φινάλε του βίντεο:

Εκτός από αυτές τις φιλοφρονήσεις, υπήρξε κι ένα απότομο βάθεμα στη συζήτηση. Συνέβη όταν ο Ιωάννης αποφάσισε να αποκαλύψει στους συμπαίκτες του και σε όλους μας ποιο είναι το βασικό πρόβλημα στο MasterChef, στην Ελληνική τηλεόραση και παντού. Αυτό είναι φυσικά ο καπιταλισμός:

Ελπίζουμε να μην έχει την άδικη τύχη του τελευταίου ανθρώπου που τόλμησε να πει τέτοια πράγματα στην tv. Αυτή ήταν η Λίτσα Πατέρα, την οποία μετά από αυτό που είπε την έκαναν, ως γνωστόν, πέρα:

Μέσα σε όλα αυτά, υπήρξε και μία πρόταση γάμου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – όχι, δεν έγινε εντός παιχνιδιού. Την έκανε η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη σε άσχετη φάση, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1:

Παρότι έχουν περάσει μέρες από του Αγίου Βαλεντίνου, θα έλεγε κανείς ότι θέλει να γίνει η Μιμή του:

Best of internet