Quantcast
THE STREAM

O hustla αστυνομικός της ΔΙΑΣ που έκανε 11 ληστείες με το υπηρεσιακό του όπλο αξίζει σειρά στο Netflix

Έναν πραγματικό δάσκαλο του thug life συνέλαβαν χτες στην Αγία Παρασκευή οι συνάδελφοί του


THE NEWSROOM · 14 Φεβρουαρίου 2020

Έναν αληθινό καθηγητή της thug ζωής μας παρουσίασε χτες η ελληνική πραγματικότητα, με την Ελληνική Αστυνομία να παίζει το ρόλο της Δάφνης Μπόκοτα στο show. Ο εν λόγω προφεσόρ ήταν ένας 29χρονος αστυφύλακας της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος στους δύο τελευταίους μήνες υπηρεσίας πρόλαβε να κάνει 11 ένοπλες ληστείες.

Η εκπληκτική αυτή καριέρα έλαβε τέλος το πρωί της Πέμπτης 13/2, όταν συνελήφθη στο σπίτι του από κάποιους σίγουρα ζηλιάρηδες αστυνομικούς  Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής με τις κατηγορίες των ληστειών κατ’εξακολούθηση και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας. Οι αστυνομικοί μάλιστα έχασαν για λίγο την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τα μαγικά του, καθώς πριν συλληφθεί είχε διασχίσει τη μισή Αθήνα κάνοντας hustling: Πιο συγκεκριμένα, είχε ψειρίσει ένα βενζινάδικο στο Περιστέρι και ένα περίπτερο στο Γαλάτσι. Όλο αυτό το μαγευτικό ταξίδι του απέδωσε συνολικά 690 ευρώ.

Το βάθος του μεγαλείου του όμως το ανέδειξε η αστυνομική έρευνα που έγινε στη συνέχεια. Εκεί ανακαλύφθηκε ότι από τον Δεκέμβριο που μας πέρασε ο φύλακας του νόμου και της τάξης είχε κάνει 9 ένοπλες ληστείες. Αναλυτικά, είχε σηκώσει 8 βενζινάδικα και 1 περίπτερο σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι. Η συνολική μπάζα βέβαια ήταν μόλις 4.400 ευρώ, το οποίο τον κάνει επιτυχημένο μεν, κάπως ψιλικατζή δε. Επίσης, ήταν τόσο θεός που όταν έμαθε (λόγω της υπηρεσιακής του ιδιότητας) ότι γίνεται έρευνα, άρχισε να χρησιμοποιεί την μηχανή του αδερφού του.

Άλλη όμως ήταν η σημαντικότερη απόδειξη της αρχοντιάς του.Οι έρευνες που έγιναν έδειξαν ότι ο ήρωας της ιστορίας μας ήταν τόσο YOLO που έκανε όλες τις ληστείες με το υπηρεσιακό του όπλο. Είναι νομίζουμε σαφές ότι στη φυλακή θα έχει πάρα πολλούς θαυμαστές, όμως προς το παρόν απλά οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σε βάρος του hustler αστυνομικού έχει διαταχθεί επίσης ΕΔΕ με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ενώ έχει επίσης τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός έκανε ό,τι έκανε βάσει μιας λογικής:

Βέβαια για λόγους (καταραμένης) πολιτικής ορθότητας, η επίσημη εκδοχή που έδωσε είναι ότι έπασχε από εθισμό στον τζόγο κι ότι έκανε τις ληστείες για να καλύψει τα χρέη του. Να πούμε ότι εδώ ότι η συγκεκριμένη υπόθεση τράβηξε την προσοχή της μεγάλης προσωπικότητας (1, 2, 3) που λέγεται Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος είναι μεταξύ άλλων διάσημος για την αγάπη που του έχουν δείξει οι συνάδελφοί του.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ μας ενημέρωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι η θητεία του 29χρονου αστυνομικού στη φυλακή θα είναι γεμάτη περιπέτειες, γιατί εκτός από αστυνομικός είναι και πολύ εμφανίσιμος:

«Είναι όμορφος. Θα μου πείτε, γιατί το λέτε. Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός και πας φυλακή περνάς ωραία. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία στη φυλακή, πάρα πολύ ωραία.»

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι γνωρίζει για την ομορφιά του αστυνομικού, επειδή πήρε τηλέφωνο και ρώτησε:

«Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος.»

Δείτε το βίντεο:

Σε αυτό το σημείο αξίζει (όπως πάντα) να θυμηθούμε ότι έχει υπάρξει αυτό το υπέροχο trailer για την Ομάδα ΔΙΑΣ, της οποίας ήταν μέλος:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκάλεσε πρόσφατα τις αντιδράσεις κάποιων άσχετων, όταν δήλωσε ότι σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας, οι πολίτες χειροκροτούν τους αστυνομικούς που βλέπουν στο δρόμο:

 «Περνούν οι αστυνομικοί και χειροκροτεί ο κόσμοςΝέες δυνάμεις επιχειρούν σε άβατα εγκληματικότητας. Σας λέω τι έπρεπε να γίνει τόσα χρόνια για να μην αφήσουμε το έγκλημα να γιγαντωθεί.»

Αν μη τι άλλο, ο συγκεκριμένος πρωταθλητής σίγουρα αξίζει ένα χειροκρότημα, μπορεί και δύο.

(πηγή)

 

Best of internet