Quantcast
THE STREAM

Στο Χαϊδάρι φωταγωγούν νταμάρι με συνοδεία Μάρκου Σεφερλή για του Αγίου Βαλεντίνου

Οι ερωτευμένοι της Δυτικής Αθήνας θα μπορούν να γιορτάσουν τον έρωτά τους σε ένα παλιό λατομείο μαζί με τα λογοπαίγνια του Έλληνα George Carlin


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2020

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι το Χαϊδάρι είναι η πιο ερωτική γειτονιά της Αθήνας. Ο ερωτισμός της μάλιστα να αγγίζει τέτοια ύψη που οι 15χρονοι Χαϊδαριώτες thugs να το ρίχνουν στα παραδοσιακά προϊόντα της γόνιμης γης της Κολομβίας, ώστε να μπορέσουν να αντέξουν το άπειρο σεξ στο οποίο επιδίδονται:

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναγνωριστεί και θεσμικά αυτός ο ερωτισμός και καλύτερη περίσταση από την γιορτή των ερωτευμένων, δεν υπάρχει. Ο φορέας που ανέλαβε δράση είναι φυσικά ο ίδιος ο Δήμος Χαϊδαρίου, ο οποίος ετοιμάζεται να φωταγωγήσει για τον ιερό αυτό σκοπό την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Σε περίπτωση που είστε ασεβείς και δεν ξέρετε τι είναι αυτό, πρόκειται για το παλιό λατομείο του δάσους Χαϊδαρίου.

Το οποίο, σύμφωνα με τους Χαϊδαριώτες πάντα, έχει πάρει το σχήμα της μεγαλύτερης καρδιάς της Ευρώπης ή, σύμφωνα με κάποιους πιο μετριοπαθείς, της μεγαλύτερης καρδιάς του κόσμου. Καμαρώστε τη εδώ από διάφορες πλευρές:

Φυσικά υπάρχει και βίντεο από drone:

Αυτό το 8ο θαύμα του κόσμου αποφάσισε λοιπόν να φωταγωγήσει ο Δήμος Χαϊδαρίου στα πλαίσια της βαλεντινοφιέστας του, η οποία θα γίνει ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου. Κι επειδή όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο ερωτικός crooner της Ελλάς, ο Δήμος έκλεισε και τον πολύ ζεστό από την επιτυχία του σαιξπηρικού «Χαλβάη 5-0» Μάρκο Σεφερλή για τη φάση. Ο οποίος προφανώς είναι πανέτοιμος για να χαρίσει ένα αστείο τύπου «Βάλε Ντίνο» στους αναρίθμητους θαυμαστές του (δεν αστειευόμαστε, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι το έχει ήδη κάνει κάπου στο τεράστιο έργο του):

Το γιορτινό πάνελ συμπληρώνεται με περισσότερους καλλιτέχνες, ένα πιάνο και ένα dance club by Haidari, το οποίο είναι λογικά τα Μπολσόι της περιοχής. Αυτή είναι η αφίσα:

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ημέρα Αγίου Βαλεντίνου Ώρα 19:00Ο Δήμος Χαϊδαρίου φωτίζει την πιο μεγάλη φυσική καρδιά της…

Gepostet von Δήμος Χαϊδαρίου am Dienstag, 11. Februar 2020

Όχι δηλαδή ότι μπορούμε έτσι κι αλλιώς να δώσουμε ιδέες στον άνθρωπο που ντύθηκε Δίας για να μιλήσει για την Ορθοδοξία, Δεν είναι καθόλου απίθανο βέβαια να καταλήξει να τραγουδάει «αυτό το νταμάρι είναι σαν καρδιά, Ε ΓΟΥΕ ΓΟΥΕ ΓΟΥΕ»:

Best of internet