Quantcast
THE STREAM

Ξάνθη: Πεινασμένες ψυχές ζητούν από τον ντελιβερά να φέρει καπότες, τον αφήνουν να διαλέξει

Πολλοί ζητούν από τον διανομέα να τους κάνει χάρες, όμως σπάνια βρίσκονται σε οίστρο όταν το κάνουν


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2020

Την πατροπαράδοτη συνήθεια του να ζητάμε από τον ντελιβερά πράγματα πέραν του φαγητού με τις δυνατότητες που μας δίνουν τα ιντερνετικά application κατάφεραν να συνδυάσουν κάποιες πεφωτισμένες ψυχές στην Ξάνθη. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι οι εν λόγω ψυχές εκτός από πεφωτισμένες και πεινασμένες, βρίσκονταν και σε έντονο αναπαραγωγικό mood.

Όπως όλοι γνωρίζουν, τα apps σου επιτρέπουν να δώσεις εκτενή μηνύματα στον ντελιβερά. Οι άγνωστοι φίλοι μας χρησιμοποίησαν αυτή τη δυνατότητα για να γνωστοποιήσουν στον διανομέα ότι δεν υπάρχει θυροτηλέφωνο, αλλά και για να του ζητήσουν ένα κουτί προφυλακτικά. Τους αξίζουν πάντως συγχαρητήρια γιατί το μήνυμα είναι γραμμένο με τη μέγιστη ευγένεια.

Αυτό που μας κάνει βέβαια ελαφρά σκεπτικιστές είναι ότι αφήνουν τον ντελιβερά να επιλέξει αυτός τη μάρκα των προφυλακτικών, κάτι που μας φαίνεται αρκετά απίθανο να συμβαίνει στην πραγματικότητα – είναι γνωστό ότι εν έτει 2020 ο κόσμος είναι εξίσου πιστός στη θρησκεία του και στα προφυλακτικά που χρησιμοποιεί, αν δεν είναι λιγότερο αφοσιωμένος στο θρήσκευμά του.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το μήνυμα που δημοσιεύτηκε από το xanthi2.gr:

«Δεν υπάρχει θυροτηλέφωνο. Πάρτε τηλέφωνο να σας ανοίξω. Επίσης συγγνώμη για το θάρρος, αν γίνεται να μας φέρετε ένα κουτί προφυλακτικά, της αρεσκείας σας».

Εκτός κι αν η ελευθερία της επιλογής είναι στα πλαίσια της ευγένειας προς τον εργαζόμενο που θα τους βοηθήσει, ή έμπνευση από κάποια βραβευμένο για το σενάριό του art film του Pornhub.

Best of internet