Quantcast
THE STREAM

Χανιά: Πακέτο από την ΕΛΑΣ έφαγαν 3 hustlers που έσπρωχναν παράνομες ομπρέλες

Είτε με ήλιο είτε με βροχή, το λαθρεμπόριο ομπρελών δε θα περάσει


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2020

Παντός καιρού είναι η αποστολή της ΕΛΑΣ να προστατεύει τα κρατικά έσοδα από τους λαθρέμπορους που τα απειλούν. Μία πρόσφατη περίπτωση πακέτου από τις δυνάμεις του νόμου και της τάξης ήταν 3 hustlers στα Χανιά, οι οποίοι μπουζουριάστηκαν επειδή έσπρωχναν παράνομες ομπρέλες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πρόκειται μία τριάδα αλλοδαπών ηλικίας 27, 41 και 52 ετών που συνελήφθησαν την Πέμπτη για παραβάσεις Ειδικών Ποινικών Νόμων που αφορούν το παρεμπόριο. Για πάρτη τους στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, η οποία πέτυχε τον εντοπισμό τους, την σύλληψή τους και την κατάσχεση πάνω από 70 ομπρελών βροχής (είναι εξακριβωμένο ότι δεν πρόκειται για ομπρέλες ηλίου).

Αυτή ήταν η μπάζα που κατασχέθηκε:

Οι τρεις dealers ομπρελών θα φάνε φυσικά και τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται, για να θυμούνται το κόστος τέτοιων δραστηριοτήτων. Το δε ΑΤ Χανιών έχει ξεκινήσει προανάκριση, ενώ ξεκαθαρίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν πιο πυκνοί από ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ της πόλης έχει αποδείξει ξανά στο παρελθόν πόσο αμείλικτη θα είναι εναντίον τους:

Θα ήταν πολύ λυπηρό αν και η (αθάνατη) Ελληνίδα μάνα που προστάτευε τον (τερματοφύλακα των Καμένων Βούρλων) γιο της κάτω από τα δοκάρια, έχει υποπέσει κι αυτή στο αμάρτημα της παράνομης ομπρέλας:

Best of internet