Quantcast
THE STREAM

Ηλεία: Εγκρίθηκε η πρώτη αίτηση άνδρα ενδιαφερόμενου για καριέρα ζιγκολό

H αρμόδια επιτροπή αδειών άσκησης επαγγέλματος είπε «ναι» στην πρώτη επίσημη αίτηση από άνδρα να μπει στο επάγγελμα


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2020

Τον πρώτο του νομικά κατοχυρωμένο ζιγκολό έρχεται να προσθέσει στην έτσι κι αλλιώς ένδοξη ιστορία του ο αγαπημένος μας νομός. Όπως καταγράφει το τοπικό μέσο ilialive, η αρμόδια επιτροπή αδειών άσκησης επαγγέλματος εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων της Ηλείας βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε μία αίτηση από άνδρα, ο οποίος κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να βρεθεί στον κόσμο του αγοραίου σεξ – κοινώς, να γίνει σεξεργάτης.

Για κάποιο περίεργο λόγο, αναφέρεται ότι η επιτροπή προβληματίστηκε μπροστά στη συγκεκριμένη αίτηση. Αυτό που υπογραμμίζεται πάντως είναι ότι η αίτηση του ενδιαφερόμενου εγκρίθηκε τελικά, οπότε ο άνδρας της ιστορίας θα είναι ο πρώτος που θα παίξει μπάλα σε έναν χώρο εργασίας στον οποίο μέχρι στιγμής απασχολούνταν μόνο γυναίκες στην Ηλεία.

Για την ακρίβεια, στον συγκεκριμένο νόμο η σεξεργασία ασκείται (νόμιμα τουλάχιστον) μόνο σε μία περιοχή, κοντά στην Αμαλιάδα. Όπως αναφέρουν άλλα μέσα, ο εν λόγω νεοφερμένος στον κλάδο θα εξυπηρετεί τόσο άντρες, όσο και γυναίκες. Αυτό που δεν έχει εξακριβωθεί, είναι αν η αίτηση για τέτοια άδεια από άνδρα είναι πρωτιά μόνο για την Ηλεία, ή και για όλη την Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, η Ηλεία ανοίγει το δρόμο.

 

Best of internet