Quantcast
THE STREAM

«Snik της Αρκαδίας» ήταν το δικαστήριο Κουτσόπουλου για τη γούνα Κοντιζά

Περισσότερο δικαστικό δράμα κι από τη Σούπερ Λίγκα έχουν οι αλληλεπιδράσεις των τριών κριτών του Masterchef


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2020

Είναι άξιον απορίας το πόσο χρόνο και διάθεση θα είχε να δικάζει τους παίχτες η τριάδα των κριτών του Masterchef, αν δεν ξόδευαν τόσο πολύ κι από τα δύο για να δικάζονται μεταξύ τους. Ειδικά η κόντρα μεταξύ Κοντιζά και Κουτσόπουλου μας έχει δώσει στο παρελθόν μερικά δείγματα προσβολών τα οποία θα γίνονταν δεκτά ακόμη και στα Monkey Island, όπως η κλασική πλέον φράση «Μπαμπινιώτης της Okinawa»:

Το μεταξύ τους battle είχε βέβαια και μερικές πιο πεζές στιγμές:

H έμπνευση για τον Κουτσόπουλο αυτή τη φορά το ταξίδι του MasterChef στο Λυγουριο Αρκαδίας. Εκεί κάνει κάμποσο κρύο, με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να πάθει fashion πυρετό και να φορέσει μία γούνα για να μην κρυώνει. Ο αμείλικτος Κουτσόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ανέβασε τη φωτογραφία του Κοντιζά με τη γούνα στο Instagram.

Εκεί το «Μπαμπινιώτης της Okinawa» παραχώρησε τη θέση του στο εξίσου εμπνευσμένο «Snik από το Λυγουριό». Για να ολοκληρωθεί η φάση, ο Κουτσόπουλος τάγκαρε και την σύντροφο του Snik, Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Δεν τη φοράει με τη χάρη του Snik βέβαια, να τα λέμε αυτά:

Από την άλλη, ίσως έτσι να γλιτώσει το diss από την Ζενεβιέβ του GNTM (όλο αυτό θα παραήταν crossover episode):

«Δεν είναι του @snikthehustla είναι δική μου, είναι οικολογική και @karllagerfeld»

Τα παιδιά βέβαια δεν περνούν όλο τους το χρόνο να τσακώνονται. Όπως φάνηκε από άλλα stories, ενίοτε το ρίχνουν και στη μουσική, με τον Κουτσόπουλο στην κιθάρα να παίζει Σιδηρόπουλο και τους άλλους δύο να τραγουδάνε:

Πλάκα πλάκα, άμα οι τρεις κριτές έστηναν ένα talent show που να αγωνίζονται (και να δικάζονται) μεταξύ τους, εμείς θα το βλέπαμε.

 

Best of internet