Quantcast
THE STREAM

Ο πολέμαρχος Βελόπουλος βυθίζει Τουρκικό πλοίο σε βίντεο Bollywood στο Twitter

Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης βυθίζει το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας και εκτοξεύει τη βιομηχανικά ειδικών εφέ της Ελλάδας με μία κίνηση


THE NEWSROOM · 3 Φεβρουαρίου 2020

Πραγματικά αχτύπητο φαίνεται το σερί που διανύει ο αρχικαπετάνιος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για την ακρίβεια, οι δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό φαντάζουν άπιαστες ακόμη κι αν συνυπολογίσει κανείς τις υπολογίσιμες ικανότητες (με το αντίστοιχο βιογραφικό) της Ελληνικής ακροδεξιάς για εξωφρενικές δηλώσεις.

Μόνο τον τελευταίο μήνα ο Βελόπουλος έβγαλε κόκκινη κάρτα στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ επειδή είναι θηλυκό επειδή δεν θα μπορεί να επισκεφθεί το Άγιο Όρος και έχει προειδοποιήσει ότι τα σκηνικά με τον ΠΑΟΚ αυξάνουν πιθανότητες να μας κάνει μία μέρα ταινία ο Εμίρ Κουστουρίτσα – κοινώς, να διαλυθούμε σε ένα μεγάλο εμφύλιο πόλεμο (ή 3-4 εμφύλιους, ακόμη καλύτερα) όπως η πρώην Γιουγκοσλαβία. Επίσης, δήλωσε ότι «η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο» στο meeting με τον Μητσοτάκη. Και ήταν περίοδος μετά τις γιορτές έτσι.

Αυτή τη φορά όμως νομίζουμε πως ο Βελόπουλος ξεπέρασε τον εαυτό του και η αφορμή ήταν το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, για τις βόλτες στην Ανατολική Μεσόγειο του οποίου τρώγονται οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας, στα πλαίσια της γνωστής κόντρας για το ποιες θαλάσσιες περιοχές ανήκουν σε ποιον.  Όλη αυτή η τρομερή γεωπολιτική σπαζοκεφαλιά φαινόταν μέχρι σήμερα να απέχει πολύ από το να λυθεί – μέχρι που ήρθε ο Βελόπουλος και το Windows Movie Maker.

Πιο συγκεκριμένα, ο άρχοντας των κεραλειφών μας παρουσιάζει ένα βιντεάκι – σκέτη μπολιγουντιανή υπερπαραγωγή, το οποίο δείχνει έναν πύραυλο να βυθίζει το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος. Το βίντεο αυτό ανέβηκε στο Twitter του μεγάλου ηγέτη μαζί με την περιγραφή ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ και μία λεζάντα που ισοδυναμεί με δέκα τζάμπα σεμινάρια πολιτικού μάρκετινγκ:

«Έτσι κάνουν οι Ελληνες!Όποιος παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία …βυθίζεται! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η…ΛΥΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ»

Δυστυχώς το συγκεκριμένο αριστούργημα λογικά δεν είναι δικό του, εκτός αν ο μεγάλος καλλιτέχνης δημιουργεί με ψευδώνυμο από μετριοφροσύνη. Δείτε το βίντεο:

Το είχαμε καταλάβει από τις Άγριες Μέλισσες ότι το 2020 θα είναι καλή χρονιά για τα Ελληνικά κινηματογραφικά στούντιο, αλλά τέτοια έπη δεν τα περιμέναμε.

Best of internet