Quantcast
THE STREAM

Ραντεβού στις 10.30 το πρωί αλλά σε δύο χρόνια έδωσε το Νοσοκομείο Χανίων σε ηλικιωμένη

Δύο χρονάκια και μία μέρα έμαθε μία γυναίκα ότι θα πρέπει να περιμένει για να κάνει τη γαστροσκόπησή της


THE NEWSROOM · 3 Φεβρουαρίου 2020

Την αναμονή για τα εισιτήρια διαρκείας της Λίβερπουλ (15-20 χρόνια στη λίστα αναμονής, αν έχετε την περιέργεια) μάλλον προσπαθεί να κοντράρει το Νοσοκομείο Χανίων, το οποίο έκλεισε ραντεβού σε μία ηλικιωμένη για τον Φεβρουάριο του 2022. Στην αρχή η γυναίκα πίστεψε ότι η ημερομηνία του ραντεβού για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση είναι τυπογραφικό λάθος, όμως μία επικοινωνία με το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι η ημερομηνία είναι όντως 3 Φεβρουαρίου 2022 – δύο χρονάκια και μία μέρα δηλαδή (πιθανώς να πρόκειται για επιρροή από το Μία Αιωνιότητα και Μία Μέρα του Αγγελόπουλου).

Αυτό είναι το τίκετ για το περιζήτητο ραντεβού:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ώρα θα είναι 10.30 π.μ. ακριβώς – είναι φανερό ότι το σύστημα έχει άψογη ακρίβεια. Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι το καλό πράγμα αργεί. Η ηλικιωμένη και η οικογένειά της κατήγγειλαν το περιστατικό, με αποτέλεσμα η είδηση τελικά να φτάσει στα αυτιά του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ζήτησε τα ρέστα από το νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο έβγαλε με τη σειρά του ανακοίνωση, όπου λέει ότι εντός των ημερών θα έχουν προσληφθεί δύο έξτρα γαστρεντερολόγοι, αλλά και ότι τα ραντεβού θα προγραμματιστούν από την αρχή:

«Η νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν.

Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες.»

Θα μπορούσε πάντως άμα είναι έτσι η φάση να δοκιμαστεί η λογική του εισιτηρίου διαρκείας και για τα νοσοκομεία, πιθανώς να απλοποιηθούν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Best of internet