Quantcast
THE STREAM

MasterChef: Μία βίγκαν λεσβία (και πιθανώς μάγισσα) κέρδισε ποδιά στην πρεμιέρα

Η 34χρονη Δήμητρα κέρδισε πολλά περισσότερα από τρία ΝΑΙ μιλώντας για το γάμο της με τη σύζυγό της


THE NEWSROOM · 28 Ιανουαρίου 2020

Δεν είχε μόνο οξύτητες και επιτυχημένες ή αποτυχημένες συνταγές η πρεμιέρα του 4ου κύκλου του MasterChef. Οι τρεις κριτές, αλλά και το κοινό, είχαν αυτή τη φορά να ακούσουν και κάτι ακόμη πολύ ξεχωριστό: Μια δήλωση που κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να κάνει τον πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιο να αφορίσει τους Κουτσόπουλο, Κοντιζά και Ιωαννίδη και γιατί όχι, ολόκληρο το Star.

Η πρωταγωνίστρια στο σκηνικό αυτό ήταν η 34χρονη Δήμητρα Γεωργίου, η οποία θέλησε να μιλήσει για τον γάμο με την σύζυγό της (η οποία ήταν και στο στούντιο), τα προβλήματά τους και το πως το βλέπει – και πως θα πρέπει να το βλέπει αυτό η κοινωνία. Για να σταματήσουν δηλαδή  «να συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν».

Όπως είπε:

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν.»

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιάτο της Δήμητρας, το οποίο πέρασε με τρία ΝΑΙ από τους κριτές, ήταν βίγκαν. Δεν γνωρίζουμε αν η διαγωνιζόμενη είναι και μάγισσα στον ελεύθερό της χρόνο, όμως μέχρι στιγμής το νέο MasterChef μάλλον προορίζεται να γίνει θέμα έρευνας από τον γνωστό φαλακρό πράκτορα Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Από ψαχνό (no pun intended) όμως η πρεμιέρα, άλλο τίποτα. Ένας άλλος παίχτης που ξεχώρισε (με τον τρόπο του) ήταν ο Γιάννης, ο οποίος προσπάθησε να σερβίρει στους κριτές το αρνί που του έπεσε στο πάτωμα, αντί να το πετάξει. Όπως είπε

«Το έπλυνα καλά, το σκούπισα, το ξανασόταρα.»

Το κριτικό τρίο βέβαια έμεινε κουφέτο από την ιδέα, οπότε ο διαγωνιζόμενος έκανε τριπλό τόλουπ και τους είπε ότι το έβαλε στο πιάτο μόνο για να το δουν.

«Μην δοκιμάσετε το αρνί, δείτε το ψήσιμο και τις υπόλοιπες παρασκευές μεμονωμένα.»

Ο Κουτσόπουλος του πρότεινε να φτιάξει ένα άλλο πιάτο με τα υπόλοιπα υλικά, όμως ο πραγματικός δικαστής ήταν ο Κοντιζάς. Όπως του είπε, η απόδοσή του ήταν γεμάτη κωλοτούμπες:

«Θες να σου πω τι πραγματικά πιστεύω; Μετωπική; Δεν χρειάζεται να είμαστε μπροστά πάντα και συνεχώς για να καταλάβουμε τι συμβαίνει την ώρα του πάσο, ακόμη και όταν λείπουμε.

Αν πάντα πετάς στα σκουπίδια με τη μία κάτι που πέφτει κάτω, θα το πετούσες με τη μία και τώρα. Θα ήταν αντανακλαστικό. Το πόσο θέλεις αυτή την ποδιά, έχει θολώσει την κρίση σου, με αποτέλεσμα εδώ πέρα μπροστά μας σήμερα να κάνεις τεράστιες κωλοτούμπες και φάουλ.»

Δείτε το βίντεο:

Το πρώτο επεισόδιο του 2020 όμως είχε και άλλες μεγάλες δηλώσεις, θετικής φύσεως όμως. O Γιώργος από Κρήτη (ο οποίος έχει ήδη το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μας στοιχείο ενός καλού σεφ, δηλαδή μανίκι τατουάζ), δήλωσε ότι θα παντρευτεί την κοπέλα του αν κερδίσει το Master Chef.

Με τη νίκη και ελπίζουμε ότι θα μαγειρεύει αυτός πάντως τουλάχιστον και δε θα φορτώσει τη μαγειρική στη γυναίκα το, αν και εφόσον πετύχει το σκοπό του.

 

Best of internet