Quantcast
THE STREAM

Ο Γιώργος Πατούλης είχε κόψει πρώτος βασιλόπιτα των 12 χιλιάδων ευρώ τελικά

Δεύτερος και καταϊδρωμένος ήρθε στο παιχνίδι των ακριβών βασιλοπιτών ο Μάκης Βορίδης


THE NEWSROOM · 21 Ιανουαρίου 2020

Ταρίφα φαίνεται πως γίνονται στην εποχή μας τα 12 χιλιάρικα για μία βασιλόπιτα, αν είσαι υπουργείο, δήμος ή περιφέρεια που σέβεται τον εαυτό του. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι το συντηρητικό (και φτωχομπινέδικο) κοινό της χώρας δεν είναι ακόμη έτοιμο για τέτοια γούστα – κάπως έτσι προέκυψε και η παραίτηση του Μάκη Βορίδη από το να χρηματοδοτηθεί η βασιλόπιτα από το υπουργείο του σήμερα το πρωί.

Παρότι ο μεταμελημένος τσεκουροφόρος fighter προσπάθησε να βγει από πάνω δηλώνοντας ότι θα χρηματοδοτήσει την εκδήλωση με τα φράγκα που πήρε από τον Πάνο Καμμένο (γιατί η ζωή τον έκανε hustla), το γεγονός παραμένει ότι έκανε πίσω. Όπως προκύπτει όμως, ήρθε δεύτερος και καταϊδρωμένος.

Όπως πιθανόν να έχετε ήδη μαντέψει, άλλος είναι ο Νεοδημοκράτης πολιτικός που δίνει μάχες τα λούσα του θεσμού του. Αυτός είναι φυσικά ο ίδιος άνθρωπος που χάρισε κι ένα φιλικό δωρεάν ξεβλάχεμα στο κοινό, όταν το δίδαξε τι εστί έπιπλο Chesterfield. Μιλάμε φυσικά για τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργος Πατούλη.

Γιατί και η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε ότι χρειάζεται μία εκδήλωση με βασιλόπιτα αξίας 12.000 ευρώ. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με την ανάρτηση της απόφασης στη Διαύγεια, το κόστος της εκδήλωσης που έγινε στις 12 Ιανουαρίου (χωρίς κανένας να μπορέσει να χαλάσει) ήταν 9.577,24 ευρώ – 12 χιλιάρικα στρογγυλά με τον ΦΠΑ.

Το κοπή τη πίτα του Πατούλη

 

Δείτε την απόφαση:

Τι νομίζατε, ότι είμαστε όλοι ίσα κι όμοια;

Best of internet