Quantcast
THE STREAM

Βελόπουλος: «Η Σακελλαροπούλου δεν κάνει γιατί θα φάει πόρτα στο Άγιο Όρος»

Ένα καθοριστικό ζήτημα σχετικά με τα προβλήματα της πρότασης Μητσοτάκη έθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2020

Ακόμη κι αν δεν έχει κανείς την επιτυχία της Λίτσας Πατέρα στις προβλέψεις, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ένα πράγμα ήταν εξίσου σιγουράκι με το ότι ο ήλιος ανατέλλει κάθε πρωί: Το ότι η ακροδεξιά καράφλα του Κυριάκου Βελόπουλου θα κάνει την πολιτική μας ζωή σημαντικά πλουσιότερη. Αρκεί να υπενθυμίσουμε το ότι ο άρχοντας των κεραλειφών ξεκίνησε την βουλευτική του ζωή επιμένοντας ότι όντως κατέχει αυθεντικά ραβασάκια του Ιησού Χριστού.

Αν τώρα εσείς πονάτε με αυτό, ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης σίγουρα μπορεί να σας φτιάξει με κάποιο από τα σκευάσματα που πουλάει. Anyway, σήμερα είναι η μέρα που μάθαμε ποιος θα είναι (κατά πάσα πιθανότητα) ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον αναντικατάστατο Προκόπη Παυλόπουλο στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας: Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

ΦΙΞΝΤ.

Gepostet von George Zervas am Donnerstag, 16. Januar 2020

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει να διαφωνήσει με τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς η δικαστικός όχι μόνο θα είναι η πρώτη γυναίκα ΠτΔ στην ιστορίας της χώρας, αλλά έχει υπάρξει και επιλογή του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρεία του ΣτΕ. Η αλήθεια είναι ότι το φύλλο του Κυριάκου Μητσοτάκη (μιλάμε με ορολογία πόκερ, όχι για την πίτα της Μαρέβας), είναι αρκετά ισχυρό.

Εκτός αν είσαι ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης δεν μασάει από όλα αυτά, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Εκεί δήλωσε ότι η κ. Σακελλαροπούλου βασικά δεν κάνει για το ρόλο της επειδή είναι γυναίκα και άρα δεν μπορεί να πάει στο Άγιο Όρος, το οποίο όπως είπε κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ επειδή το θέλουν διάφοροι.

Όπως είπε:

«Τη στιγμή, μάλιστα, που το Άγιον Όρος διεκδικείται από πολλούς και εκτιμώ ότι την επόμενη δεκαετία θα είναι θέατρο συγκρούσεων πολλών χωρών, θα είναι η μοναδική περιοχή στην Ελλάδα που ο ανώτατος άρχων δεν θα μπορεί να την επισκεφθεί.»

Όταν τον ρώτησαν αν δηλαδή έχει πρόβλημα με το ότι είναι γυναίκα, ο ατρόμητος Βελόπουλος δεν κώλωσε. Το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι γυναίκα, αλλά ότι δεν μπορεί να πάει στο Άγιο Όρος, κι αν αυτά συνδέονται δεν είναι δικό του πρόβλημα. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν μερικοί; Αυτό ακριβώς υπερθεμάτισε αμέσως μετά:

«Γιατί να το κάνουμε σημαία επειδή είναι γυναίκα; Δεν είναι ρατσιστικό αυτό;»

Δείτε το βίντεο:

Στα λέει καλά; Στα εξηγεί ωραία;

 

Best of internet