Quantcast
THE STREAM

Καθηγητής του ΕΚΠΑ αποκάλυψε τα οπίσθιά του σε φοιτητές επειδή κάπνιζαν

Αφότου τους είχε ήδη παραπέμψει να τοποθετήσουν το τσιγάρο που του πρόσφεραν στα ενδότερα τους


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2020

Έναν πραγματικό μάθημα του κώλου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φοιτητές του Μαθηματικού ΕΚΠΑ, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει μία από τις πολιτικές παρατάξεις της σχολής. Πρωταγωνιστής ήταν φυσικά ένας από τους καθηγητές, ο οποίος τα πήρε τόσο πολύ στο κρανίο με δύο φοιτητές που κάπνιζαν, ώστε να καταλήξει μία μέρα μετά να κάνει δημόσια αποκαλυπτήρια της όπισθεν όψης του.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η Α.ΣΥ.Μ.ΜΕΤ.ΡΙΑ, η οποία συμμετέχει στην ΕΑΑΚ, όλα ξεκίνησαν με δύο φοιτητές που κάπνιζαν κατά παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου – άλλη μία επιβεβαίωση του βάθους της ανομίας των πανεπιστημίων. Όταν ο καθηγητής πέρασε από μπροστά τους και τους είδε να φουμάρουν, τους ζήτησε να τα σβήσουν.

Ένας από τους νεαρούς ταραξίες αρνήθηκε να το κάνει, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να του απαντήσει με ψυχραιμία 50 γενικών γραμματέων του ΟΗΕ: Δηλαδή, σήκωσε το τασάκι (αν μη τι άλλο, δεν έριχναν τις στάχτες κάτω) και το έσπασε στο πόδι του θρασύτατου νεολαίου. Η φάση όμως δεν τελείωσε εκεί, γιατί έγινε ακόμη καλύτερη την επόμενη μέρα.

Όταν ο φοιτητής είδε λοιπόν τον καθηγητή την επόμενη, του πρόσφερε ως ένδειξη συμφιλίωσης ένα τσιγάρο (ας μην ξεχνάμε την πίπα της ειρήνης που κάπνιζαν οι ιθαγενείς των ΗΠΑ για να τα βρουν). Ο καθηγητής βέβαια δεν φάνηκε να ψήνεται (ενδεχομένως να μην ήταν η μάρκα του), οπότε έκανε κι αυτός μία (αρκετά διαφορετική) κίνηση με τη σειρά του.

Πιο συγκεκριμένα, τον προέτρεψε να «βάλει το τσιγάρο στον κ@λο του», μία δήλωση που συνοδεύτηκε επίσης από κάποιες αδιευκρίνιστου περιεχομένου χυδαίες χειρονομίες. Για να δέσει το γλυκό και το show, ο καθηγητής ολοκλήρωσε την περφόρμανς του με το πρώτο καθηγητικό mooning που εμείς γνωρίζουμε: Κατέβασε τα παντελόνια του στη μέση του διαδρόμου και έδειξε την απόκρυφη πλευρά του σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Αυτή είναι η καταγγελία:

Το πράγμα γίνεται ακόμη καλύτερο αν λάβει κανείς υπόψη τον τίτλο της καταγγελίας, ο οποίος είναι «Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους …», ενώ υπέροχη είναι και η διατύπωση στο τέλος. Το επώνυμο του εν λόγω καθηγητή είναι Θηλυκός, με αποτέλεσμα το κείμενο της συλλογικότητας να καταλήγει στο ατρόμητο «θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα ενάντια στις χυδαιότητες του Θηλυκού και κάθε Θηλυκού» – μία φράση που πιθανώς να μην έχει ακουστεί ξανά στην πρόσφατη ιστορία.

Δεν ξέρουμε αν ο τυχερός φοιτητής θα πίνει πλέον τον κώλο του για να ξεχάσει τον κώλο του καθηγητή του, αλλά σε κάθε περίπτωση μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες καυτές λεπτομέρειες.

Best of internet