Quantcast
THE STREAM

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν θα είναι ξανά ΠτΔ και το Ίντερνετ κήρυξε τριήμερο πένθος

Όλες οι ψύχραιμες κριτικές του κοινού για την απόσυρση Παυλόπουλου, τον κουβά Βενιζέλου και την cat lady που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2020

Εθνική τραγωδία μπορεί να ανακηρυχθεί η χθεσινή μέρα αγαπητές φίλες και φίλοι, μετά από το διπλό χτύπημα που δεχθήκαμε στο μέτωπο της πρότασης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αφενός, αποκλείστηκε κάθε πιθανότητα το αγαπημένο μας (και πρώτο με συνείδηση του εαυτού του στην ιστορία) αμπαζούρ, ο Προκόπης Παυλόπουλος, να συνεχίσει να υπηρετεί από το πόστο που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε (γιατί να τον κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρείται και πολύ πιθανό). Αφετέρου, δεν αναγνωρίστηκε η προσφορά της και η αγάπη που δείχνει ο κόσμος σε μία φυσιογνωμία πιο αγαπητή κι από τον Άι Βασίλη: Τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ως bonus επιλογή θλίψης, ο άνθρωπος που κάθε ελληνόπουλο είχε αφίσα στο δωμάτιό του όταν ήταν παιδί, ο Λουκάς Παπαδήμος, έφαγε κι αυτός τη χυλόπιτα που επιφυλάσσει πάντοτε η Ελλάδα στα πιο ταλαντούχα παιδιά της. Επίσης, η κοινωνία είναι τόσο άδικη που έριξε επίτηδες στον κουβά γνωστό αναλυτή:

Τεράστια επιτυχία είχε επίσης η πρόβλεψη του αγαπημένου μας Ευάγγελου Αντώναρου:

Αντί για αυτούς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε την δικαστικό και πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, για την οποία με ένα γρήγορο Google search μάθαμε ότι η πιθανώς πρώτη γυναίκα ΠτΔ της χώρας είναι καταρχάς μία συμπαθητική cat lady:

Εκτός από αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα και την απλή αναφορά στη θητεία της ως δικαστικός, υπάρχουν και αρνητικές αναφορές για διάφορες αποφάσεις στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει. Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

 – Tον Γενάρη του 2012, απορρίπτει τους ισχυρισμούς των δήμων σχετικά με την εγκατάσταση ΧΥΤΑ σε Κερατέα και Γραμματικό.

– Τον Ιούλη του 2012, η κα Σακελλαροπούλου απορρίπτει το αίτημα ακύρωσης της απόφασης για παραχώρηση 4.000 στρεμμάτων σε Σκουριές και Μαντέμ Λάκκο στην Ελληνικός Χρυσός και για την διακοπή της υλοτόμησης.

– Τον Φλεβάρη του 2015 απέρριπτε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς των κατοίκων σε Σκουριές διατάσσοντας την συνέχιση των έργων των μεταλλείων.

– Τον Μάρτη του 2015 προτείνει την αθώωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην δίκη για την Λίστα Λαγκάρνt

– Στις 16 Ιούλη του 2019 -ως πρόεδρος πλέον του ΣτΕ- αποφασίζει το οριστικό τέλος σε 13ο – 14ο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων.

Από την άλλη (μάλλον) είναι πολύ αργά για να τα επικαλεστεί όλα αυτά  ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να ρίξει πιστόλι στην ψηφοφορία, γιατί ήταν το κόμμα της Κουμουνδούρου αυτό που την έκανε πρόεδρο του ΣτΕ, ενώ και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει καλά λόγια για πάρτη της. Δεν είναι τυχαίο ότι η φάση δείχνει να οδηγείται προς την υποστήριξή της, μία επιλογή που το κόμμα του Τσίπρα αποφάσισε να αφήσει αρχοντικά για τον σημερινό πρωινό καφέ (όχι την εκπομπή).

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τις 22 Ιανουαρίου που είναι η πρώτη ψηφοφορία έχουμε χρόνο για καυτά σενάρια. Το Ίντερνετ, ως συνήθως, δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο:

ΑΝΤΙΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ

Gepostet von Constantine Magklaras am Mittwoch, 15. Januar 2020

Την προταση του για προεδρο της Δημοκρατίας ανακοινωσε ο πρωθυπουργός

Gepostet von Panos Argyriou am Mittwoch, 15. Januar 2020

ΦΙΞΝΤ.

Gepostet von George Zervas am Donnerstag, 16. Januar 2020

Πάντα καυστικός και ανελέητος ο Αρκάς, με τη σκληρή κριτική, του βάζει στη θέση του τον πρωθυπουργό για την πρόταση ΠτΔ.

Gepostet von Katrine Spanou am Mittwoch, 15. Januar 2020

ΚΟΥΛΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΥ.ΠΑΚΗΣ: ΟΚ BOOMER.

Gepostet von George Zervas am Mittwoch, 15. Januar 2020

Gepostet von Yannakis Dellaschizas am Mittwoch, 15. Januar 2020

Αθάνατος!

Gepostet von Peterson Denise Wilberforce am Mittwoch, 15. Januar 2020

 

Best of internet