Quantcast
THE STREAM

Λαμία: Ποδοσφαιρικός παράγοντας δέχεται τάκλιν και πέφτει για πέναλτι μέσα σε συνεδρίαση

Όπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων έκανε τάκλιν εντός διαδικασίας


THE NEWSROOM · 15 Ιανουαρίου 2020

Εθνική μας ειδικότητα φαίνεται να είναι το έντεχνο (καμία σχέση με τον Σωκράτη Μάλαμα πάντως) πέσιμο για φάουλ και πέναλτι, ένα ξεχωριστό από το ποδόσφαιρο σπορ στο οποίο έχουν διαπρέψει ποδοσφαιριστές όπως ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Γιώργος Καραγκούνης. Η Ελλάδα μας έχει δημιουργήσει μάλιστα τόσο σπουδαία σχολή στο είδος, ώστε ακόμη και οι ξένοι παίχτες που έρχονται στη χώρα μας να εξελίσσονται θεαματικά σε αυτόν τον τομέα:

Πέναλτι

Καθαρό

Gepostet von Luben am Donnerstag, 27. April 2017

Δεν έχουν όμως μόνο οι ποδοσφαιριστές αυτό το ταλέντο, όπως όλα δείχνουν. Αυτό αποδείχτηκε πανηγυρικά στην χτεσινοβραδινή συνεδρίαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Φθιώτιδας, όπου ένα από τα μέλη της έκανε μία θεαματική επίδειξη στην απόσπαση πέναλτι.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο lamiareport.gr, η επίμαχη στιγμή ήταν στο φινάλε της επεισοδιακής συνεδρίασης, η οποία όχι μόνο είχε παρουσία αστυνομίας μήπως και ολοκληρωθεί (κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ), αλλά είχε και ένα κανονικότατο φάουλ από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. προς ένα μέλος του ΔΣ. Ο πρόεδρος ήταν Κώστας Σακελλάρης, τον οποίο ο Τάσος Σπυρίδωνος κατήγγειλε για μουλωχτή κλωτσιά στο καλάμι πάνω στην αναμπουμπούλα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, υπήρξε εκεί μία αισθητή χρονοκαθυστέρηση μεταξύ αιτίου και αιτιατού, καθώς ο κ. Σπυρίδωνος πήρε το χρόνο του μέχρι να εκτιμήσει αν ενδείκνυται το σημείο για μία πτώση. Δυστυχώς δεν υπήρχε VAR στην αίθουσα ώστε να μπορούμε μετά να μελετήσουμε όλοι μαζί την τεχνική του, οπότε θα αρκεστούμε να οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που διαθέτουμε.

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια πάντως είναι ότι για την ηλικία του έχει αψεγάδιαστη τεχνική, μήπως να τον κοιτάξει καμιά ομάδα τώρα που είναι και μεταγραφική περίοδος;

 

Best of internet