Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο TUS έκανε μήνυση στον Mad Clip για υπερβολικά thug συμπεριφορά

Μόλις μάθαμε το περιεχόμενο του πρώτου ραπ δικαστικού δράματος που θα γίνει παγκόσμια επιτυχία στο Netflix


THE NEWSROOM · 13 Ιανουαρίου 2020

Δεν έχουμε ιδέα αν οι ιθύνοντες του Netflix το γνωρίζουν, αλλά το πρωτογενές υλικό για τη νέα τους παγκόσμια επιτυχία μόλις μας είπε «ρε φύγε ρε μαλάκα από δω ρε μπρο». Όσον αφορά το genre, θα είναι το πρώτο ραπ δικαστικό δράμα (γιατί τα δράματα με ραπ πιστολίδια είναι so last year) και όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, είναι δύο από τους  χιπ χοπ αστέρες που ανέδειξε και αγαπά η μικρή γωνίτσα της Μεσογείου όπου ζούμε.

Αυτοί είναι ο TUS και o Mad Clip, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το όλο battle είναι ήδη καθοδόν για τα δικαστήρια. Πιο συγκεκριμένα, ο TUS μήνυσε τον Mad Clip, επειδή ο δεύτερος έβαλε τους οπαδούς του να παρενοχλήσουν τον καλλιτέχνη που μας χάρισε το «Κροκόδειλος». Το σκηνικό έγινε στα τέλη Νοεμβρίου, όταν ο TUS βγήκε από το στούντιο και βρήκε ένα teamάκι νεαρών οπαδών του Mad Clip να έρχονται κατά πάνω του.

Να σημειωθεί ότι ο TUS αρνήθηκε να κινητοποιήσει τους δικούς του hools:

Ευτυχώς γι’αυτούς, ο TUS έδωσε τόπο στην οργή και αντί να τους συντρίψει με πολεμικές τέχνες ή battle rap, απλά την έκανε με τη μηχανή του. Το σκηνικό όμως δε σταμάτησε εκεί, με τον TUS να αναφέρει στη μήνυσή του ότι το ίδιο βράδυ ο Mad Clip βρέθηκε έξω από το σπίτι του. Για την ακρίβεια, ως μεγάλος ηγέτης που είναι, ο Mad Clip στη συνέχεια όχι μόνο πήγε ξανά έξω από το στούντιο ηχογραφήσεων του TUS , αλλά κάλεσε και τους fans του να βρεθούν εκεί δίνοντας τη διεύθυνση μέσω Instagram story.

Η ομαδική φωτογραφία από το event ανέβηκε και στο Instagram, φυσικά:

Ενώ υπήρξαν και σχετικά βίντεο:

Όπως καταλαβαίνετε, ο Mad Clip τον στόλισε με τουλάχιστον ομηρικό τρόπο. Από τη μεριά του ο TUS ως οπαδός του Διαφωτισμού που είναι, αντί για ομηρικούς καυγάδες προτίμησε το Κράτος Δικαίου και του έκανε μήνυση  για απειλή, εκβίαση και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγίες. Δείτε τα φοβερά ντοκουμέντα:

Ενώ υπάρχουν και ακόμη πιο πρόσφατα γεγονότα:

Θα περιμένουμε τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Best of internet