Quantcast
THE STREAM

«Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο» δήλωσε ο χαρμάνης Βελόπουλος στο meeting με Μητσοτάκη

Όταν στα σκάει ο αντικαπνιστικός νόμος και έχεις ραντεβού


THE NEWSROOM · 10 Ιανουαρίου 2020

Πιο χαρμάνης κι από το γνωστό μέλος των ΖΝ φαίνεται πως είναι αυτή την περίοδο ο όχι πολύ ναζιστής, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης χτυπήθηκε μαζί με τόσους άλλους συνέλληνες από τον βάρβαρο αντικαπνιστικό νόμο, σε βαθμό που να του τα σκάει η έλλειψη τσιγάρου ακόμα και στα πιο σημαντικά πολιτικά ραντεβού.

Όπως ήταν για παράδειγμα η συνάντηση με τον πρωθυπουργό και συνονόματο Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε δυναμικό μπάσιμο με το που μπήκε στο γραφείο του πρωθυπουργού, λέγοντας το εξής ειλικρινές:

«Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο.»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έριξε αμέσως άκυρο:

«Αν θες τσιγάρο έξω.»

Για να απαντήσει ο μεγιστάνας των κεραλειφών:

«Μας το έχεις κόψει.»

Δείτε το βίντεο:

Ο α λα Σταύρος Θεοδωράκης (μεγάλη η χάρη του) διάλογος συνεχίστηκε και μετά. Ο διάλογος πέρασε από την Αμερική, με τη στιχομυθία να πηγαίνει ως εξής

Βελόπουλος: «Πως πέρασες στην Αμερική;»

Μητσοτάκης: «Εντατικά

Βελόπουλος: «Διήμερο;»

Μητσοτάκης: «Ναι, διήμερο, αλλά χρήσιμο.»

Η όλη χαριτωμενιά ολοκληρώθηκε με τον Κυριάκο Βελόπουλο να μεταφέρει την γκρίνια των καταστηματαρχών για τον αντικαπνιστικό νόμο:

«Οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα γιατί έχει πέσει ο τζίρος τους [λόγω αντικαπνιστικού]» (του θύμισε ότι καταψήφισε τον αντικαπνιστικό νόμο.»

Όπου και πάλι κόντραρε ο πρωθυπουργός:

Δεν κάνουν παράπονα γιατί ξέρουν ότι ο νόμος ισχύει για όλους. Καλό είναι να εφαρμόζουμε το νόμο ακόμα και αν το έχουμε καταψηφίσει. Να τον στηρίζεις και να συμμορφώνεσαι.»

O ιδιοκτήτης των χειρογράφων του Χριστού είναι όμως νομοταγής πολίτης:

«Βγαίνω πάντα όμως έξω από τα εστιατόρια να καπνίσω.»

Στην τελική αν μπορεί κάποιος να βγάλει κεραλειφή που να σε βοηθά να κόψεις το τσιγάρο, αυτός είναι ο Κυριάκος ο Βελόπουλος.

Best of internet