Quantcast
THE STREAM

Με επιτυχία λαμπάδιασε γιορτινά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Εξαρχείων

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου κατάφερε να εκτελέσει με επιτυχία την αποστολή και να γεμίσει φως και ζεστασιά την διάσημη πλατεία


THE NEWSROOM · 19 Δεκεμβρίου 2019

Μία τελετουργική θυσία για το επερχόμενο χειμερινό ηλιοστάσιο φαίνεται πως είχε στο μυαλό του ο δήμος Αθηναίων όταν τοποθετούσε χτες το δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων. Αν μας ρωτάτε, δεν είχαμε υπόψη μας ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είχε σκοπό να αναλάβει το ρόλο του αρχισαμάνου σε παγανιστικές δοξασίες στην Αθήνα του 2019, όμως εντέλει το κάνει.

ν

Το νόημα της κίνησης ήταν λογικά να θυσιαστεί ένα δέντρο στο βωμό των χθόνιων θεοτήτων των Εξαρχείων, με σκοπό να έχουμε μία καλή και γόνιμη χρονιά για τα ελληνικά δάση και την χώρα μας ευρύτερα. Η τελετή ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια μυστών από τη γνωστή μπαχαλοσατανιστική γειτονιά, οι οποίοι έβαλαν το δέντρο σε μία μέτρια, πλην εντυπωσιακή φωτιά.

Όλο το show είχε ολοκληρωθεί μέσα σε 12 περίπου ώρες από την έναρξή του. Να σημειωθεί εδώ ότι η φάση έγινε σε δύο σκέλη, καθώς η πρώτη φορά διακόπηκε από κάποιους παρευρισκόμενους με έναν πυροσβεστήρα (είναι παραδοσιακά πράγματα αυτά τώρα;), όμως η δεύτερη ήταν πιο πετυχημένη.

Δείτε τις φωτογραφίες (πηγή εδώ) από την λαμπρή τελετή:

Φυσικά υπάρχει και βίντεο:

Το ίντερνετ υποδέχτηκε με αγαλλίαση την θυσία του μικρού έλατου:

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Gepostet von Stavros Kotsopoulos am Mittwoch, 18. Dezember 2019

Το ότι το show είχε και μουσική (πιο συγκεκριμένα, σαϊκεντέλια), δεν επιβεβαιώνεται:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επέμβαση του κράτους, εκτός από αποτελεσματική, ήταν και ουσιώδης – κοινώς, φέρανε τα ΜΑΤ:

Το σημαντικό πάντως, είναι ότι εδώ στο εσωτερικό κρατάμε τα έθιμά μας:

Ας κλείσουμε με ευχές:

Best of internet