Quantcast
THE STREAM

Μασόνοι τρώνε 1 εκατομμύριο ευρώ καμπάνα από την ΑΑΔΕ, γιατί την εφορία κανείς δεν την γλυτώνει

Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά πράγματα για την Τεκτονική Αδελφότητα, όμως το σίγουρο είναι ότι οι οικονομικές αρχές τους ψάχνουν


THE NEWSROOM · 16 Δεκεμβρίου 2019

Κάποτε τουλάχιστον είχαμε κάποιες βεβαιότητες στη ζωή αγαπητές φίλες και φίλοι. Μια τέτοια βεβαιότητα είναι ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή, μία τέτοια βεβαιότητα είναι όμως και ότι οι Μασόνοι ελέγχουν τη ζωή μας. Όσο ξέρουμε, ο ήλιος συνέχισε και σήμερα να βγαίνει από την Ανατολή, όμως η κυριαρχία των Μασόνων φαίνεται να δέχεται σκληρά πλήγματα.

Γιατί όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, μέχρι και οι Μασόνοι μπορεί να κλαίνε για την εφορία που έχουν να πληρώσουν. Όπως συνέβη στην Τεκτονική Αδελφότητα, η οποία έφαγε πρόστιμο άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσιών Εσόδων για εικονικές δωρεές. Οι δωρεές έγιναν σε μετρητά τα έτη 2013 και 2014 από την Τεκτονική Αδελφότητα προς το Τεκτονικό Ιδρυμα και έφταναν τα 1.530.500 ευρώ. Η καμπάνα της ΑΑΔΕ έφτασε αρκετά κοντά αγγίζοντας τα 1.039.116 ευρώ.

Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι ότι η έρευνα της ΑΑΔΕ έγινε μετά από καταγγελία 11 πρώην μελών της Αδελφότητας, κάτι που αποδεικνύει ότι ούτε καν οι ίδιοι οι Μασόνοι δεν είναι Μασόνοι στις μέρες μας. Η καταγγελία τους ανέφερε ότι δεν υπήρχε κανένα παραστατικό για τα εκατομμύρια που μεταφέρθηκαν το 2013 και το 2014.

Όπως αναφέρει το πόρισμα των ελεγκτών:

«Όπως προκύπτει από την επεξεργασία των καταστάσεων Συστήματος Μητρώου Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών όσο και των καταστάσεων του ταμείου, που ο έλεγχος έχει στη διάθεσή του, είναι δεδομένο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η ελεγχόμενη οντότητα δεν εμφανίζεται να είχε τη συγκεκριμένη ημερομηνία στη διάθεσή της το ποσό του 1.230.500 ευρώ.

Το ποσό αυτό, που αναφέρεται τόσο στην υποβληθείσα δήλωση φόρου δωρεάς προς το Τεκτονικό Ιδρυμα όσο και στο υποβληθέν πρακτικό της Γ.Σ. ως δωρεά που πραγματοποιήθηκε με μετρητά, δεν εμφανίζεται να προήλθε ούτε από τα ταμεία της ελεγχόμενης, ούτε από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.»

Τα οποία σύμφωνα με τον έλεγχο πρέπει να θεωρηθούν μη δηλωθέν φορολογητέο εισόδημα:

«Επειδή στο καταστατικό της οντότητας αναφέρεται ότι για την πραγματοποίηση των σκοπών της μπορεί εκτός των άλλων να διοργανώνει σεμινάρια, εκδηλώσεις μουσικής, χορευτικής και δραματικής τέχνης, συνεστιάσεις χοροεσπερίδες, εκδρομές κ.λπ. δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να συνιστούν φορολογητέες πράξεις, κατά συνέπεια είναι δυνατόν η προέλευση του ποσού αυτού να αποτελεί προϊόν παροχής υπηρεσιών ή λοιπών φορολογητέων εσόδων και ως εκ τούτου ο έλεγχος θεωρεί ότι το σύνολο του παραπάνω ποσού αποτελεί μη δηλωθέν φορολογητέο εισόδημα.»

Η Τεκτονική Αδελφότητα έχει μπροστά της 20 μέρες προθεσμίας για να απαντήσει. Η ταπείνωση τους επιδεινώνεται από το ότι η καταγγελία είχε γίνει από πρώην μέλη της διοίκησης, τα οποία παρείχαν στις αρχές τα απαραίτητα μασονικής προέλευσης έγγραφα, με την καταγγελία να αναφέρει το εξής:

«Τα στοιχεία των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών δεν ανταποκρίνονται στα δηλωθέντα στους ισολογισμούς της Τεκτονικής Αδελφότητας οικονομικά στοιχεία χρηματικών μεταφορών και βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τα διαθέσιμα σε μετρητά και τραπεζικούς λογαριασμούς του σωματείου, όπως εμφανίζονται στους ισολογισμούς, ενώ δεν βρέθηκαν αποδείξεις παράδοσης και παραλαβής χρημάτων από το Τεκτονικό Ιδρυμα.»

Ο μασονικός εμφύλιος για οικονομικούς λόγους είναι αυτός που έφερε στο φως τη δημοσιότητας την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος. Στην αρχή μία καταγγελία ανέδειξε μια τεράστια τρύπα στο ταμείο της Μεγάλης Στοάς και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ο κομβικός ρόλος ενός λογιστή.

Αυτός έφερε με τη σειρά του την άσκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν σε βάρος του ιδίου και των συνεργατών του. Αντί να ασχολούνται ήσυχα με το να ελέγχουν την κοινωνία μας από τις σκιές (και τις στοές), οι Μασόνοι της Ελλάδας έμπλεξαν με την Οικονομική Αστυνομία και έχουν καταλήξει να διαγράφουν μέλη, να καθαιρούν τα διοικητικά τους όργανα και να κυνηγιούνται στα δικαστήρια για συκοφαντικές δυσφημίσεις.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν δεν μας ελέγχουν οι Μασόνοι, ποιος μας ελέγχει;

 

Best of internet