Quantcast
THE STREAM

Ελλήνων Συνέλευση στη μπουζού θα κάνει για 6 χρόνια ο πολέμαρχος Αρτέμης Σώρρας

Ο εκατονταδισεκατομμυριούχος σωτήρας της χώρας θα επιστρέψει στη φυλακή όπου έχει ήδη περάσει περίπου 18 μήνες


THE NEWSROOM · 13 Δεκεμβρίου 2019

Ούτε τα αμέτρητά του δισεκατομμύρια, ούτε οι ιδέες για επιείκεια που είχε η εισαγγελέας της έδρας, ούτε καν η πλούσια γενειάδα που γοήτευσε τόσο κόσμο όταν ο φυγάς πολέμαρχος συνελήφθη το καλοκαίρι του 2018 μπόρεσαν να γλυτώσουν τον Αρτέμη Σώρρα από τη μπουζού. Ο Ελλάνιος ηγέτης που έχασε τον λαιμό του σε νεαρή ηλικία καταδικάστηκε για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου, εισέπραξε την ποινή της κάθειρξης έξι χρόνων χωρίς αναστολή και εισέπραξε στην στενή, όπου έχει ήδη κάνει ένα 18μηνο test drive.

Η υπόθεση με την Τράπεζα της Ανατολής, όπου ο Αρτέμης Σώρρας έπεισε χιλιάδες κόσμο ότι μπορεί να ξεχρεώσει τα χρέη του μέσω ενός κουμπαρά 600 δισεκατομμυρίων, δεν χρειάζεται συστάσεις. Πολύ συνοπτικά, μας συστήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν ως αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις και γαλαντόμος άρχοντας ο Αρτέμης Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος 6 χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία είχε σκοπό να χαρίσει στο ελληνικό δημόσιο για την αποπληρωμή του χρέους.

Το υπέροχο αυτό show μάζεψε κάμποσους πιστούς, αλλά ακυρώθηκε τον Οκτώβριο του 2014 όταν το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής άκαρδα ενημέρωσε την Τράπεζα της Ελλάδας ότι η περιουσία του Αρτέμη Σώρρα είναι hoax. Μετά από κάμποσο καιρό που ήταν εξαφανισμένος,  ο πολέμαρχος συνελήφθη σε ένα υπόγειο στον Άλιμο στις 16 Ιουνίου 2018.

Αφήνοντας μας μερικά εκπληκτικά στιγμιότυπα:

Όταν ο εχθρός είναι ο Σόρον, αλλά εσύ είσαι ο Σώρραν

Όταν έχει παίξει πολλή συσσώρευση κεφαλαίου

Aυτή η Ελλήνων Έλευσις του Δαχτυλιδιού

Όταν ένα photoshop φαίνεται τόσο φυσικό που αγχώνεσαι

Όλα καλά εδώ, δε μας έκανε εντύπωση κάτι

Αυτός ο βασιλιάς του Γουεστερσόρος

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά την λούστηκε μόνος του, καθώς το δικαστήριο τελικά αποφάσισε ότι δεν τίθεται ζήτημα εγκληματικής οργάνωσης και απάλλαξε τους 22 συγκατηγορούμενους του Αρτέμη Σώρρα από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. Αυτό ήταν και το μόνο σκέλος της πρότασης της εισαγγελέως της έδρας που υιοθετήθηκε, καθώς αυτή είχε προτείνει ο κατηγορούμενος να κριθεί ένοχος μόνο για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.

Εμείς απλά θα τον περιμένουμε να ξαναβγεί από τη φυλακή και να συνεχίσει το μπόντι μπίλντινγκ:

(πηγή)

 

Best of internet