Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο Ουαλός που πήδηξε κομοδίνο από ξύδια πάνω σε στολισμένο έλατο είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων

Ο σωτήρας των φετινών Χριστουγέννων έρχεται από το Κάρντιφ της Ουαλίας και είχε σίγουρα πιει πολύ


THE NEWSROOM · 6 Δεκεμβρίου 2019

Από την Ουαλία, και πιο συγκεκριμένα από μία παμπ του Κάρντιφ μας έρχεται τελικά η ενσάρκωση του πνεύματος των Χριστουγέννων για το 2019. Αυτός ήταν ο 26χρονος οδηγός φορτωτικού μηχανήματος Thomas Paul, ο οποίος έχοντας πιει τον μισό Ατλαντικό περίπου, κατάφερε να προσγειωθεί πάνω στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της παμπ Ivor Davies στo προάστιο Canton της πρωτεύουσας της Ουαλίας.

Ήταν Κυριακή απόγευμα και η παμπ κόντευε να κλείσει, όταν ο Paul είπε να κάνει κάτι σχετικά παρακινδυνευμένο με βάση τη μπανιέρα αλκοόλ που είχε καταναλώσει, ενώ είχε και μέρες να κοιμηθεί (σύμφωνα με τον ίδιο πάντα). Πιο συγκεκριμένα, πέρασε το πόδι του πάνω από την κουπαστή της σκάλας και μετά από τη σοφή παραίνεση ενός από την παρέα του, αποφάσισε να πηδήξει.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει θεαματικά πάνω στο έλατο της παμπ, το οποίο και διαλύθηκε, εξίσου θεαματικά. Την ίδια στιγμή που κάποιος του λέει «είσαι σοβαρός; τι σκατά συνέβη;», με τον 26χρονο να απαντά «συγγνώμη έπεσα». Το αποτέλεσμα του αποτελέσματος ήταν να εξοργιστούν οι εργαζόμενοι που έκαναν υπερωρίες για να το φτιάξουν και ο Thomas να χαρακτηριστεί «μεθυσμένος ηλίθιος» και να του απαγορευτεί η είσοδος στο κατάστημα.

Παρ’ όλα αυτά ο λαμπρός νεολαίος, γοητευμένος προφανώς από το viral που δημιούργησε, δήλωσε ότι «θα το έκανα ξανά». δείτε το βίντεο:

Όταν ο ίδιος ο άρχοντας λέει «ήμουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων», μπορείς να του πεις όχι;

(πηγή)

Best of internet