Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, αστυνομικός της ΕΛΑΣ συνελήφθη για πυρπόληση ελληνικής σημαίας

Οι φήμες ότι ειδικό κλιμάκιο του αντιεξουσιαστικού χώρου τον αναζητεί για να τον συλλάβει ελέγχονται ως ακριβείς


THE NEWSROOM · 6 Δεκεμβρίου 2019

Να εγκαταλείψεις τις δυνάμεις του Νόμου και να ενστερνιστεί τις ορδές του Χάους φαίνεται πως αποφάσισε χτες ένας αστυνομικός της ΕΛΑΣ. Το όργανο της τάξης, το οποίο υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής, μάλιστα έκρινε (ορθά) πως η νέα του επιλογή ζωής πρέπει να ξεκινήσει με μία βαθιά συμβολική πράξη, μία πράξη που να αναδεικνύει την αναγέννησή του σαν Φοίνικας μέσα από τις στάχτες του Παλιού.

Έτσι, φώκωσε μία ελληνική σημαία στην  οδό Αγίας Λαύρας, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, όπου έπαιζε και ένα πανηγυράκι για την προστάτιδα του Πυροβολικού. Δυστυχώς κάποιοι πολίτες δεν φαίνεται να εκτίμησαν την προσπάθεια του αστυνομικού να επανεφεύρει τον εαυτό του, οπότε κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν ότι ο πυρπολητής ήταν συνάδελφος τους, αλλά παρ’ όλα αυτά τον συνέλαβαν χωρίς να κάτσουν έστω να το συζητήσουν. Τελικά οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της «προσβολής συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας». Τα σύμβολά μας, τα ιερά:

Να σημειωθεί ότι ο 43χρονος άνδρας παραδέχθηκε ότι το έκανε όντως, αλλά και ότι δεν ήταν νηφάλιος και ότι αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα. Είπε όμως κι άλλο ένα σημαντικό, ότι το έκανε και επειδή δεν γουστάρει τους ακροδεξιούς. Δυστυχώς για αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον κομμάτι δεν μας είπε περισσότερα πράγματα.

Ευτυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν Έλληνες που τιμούν τη σημαία μας όπως ο 42χρονος που σκέπασε στοργικά με αυτή τους μετανάστες που μετέφερε στην ενδοχώρα, για να μην κρυώσουν.

 

Best of internet