Quantcast
THE STREAM

Η Καλαμάτα ρίχνει άκυρο στο 5g για να μη στειρωθούν οι Καλαματιανοί

Από την τελευταία γενιά ασύρματου ίντερνετ περνάνε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να αλλοιωθεί ο πληθυσμός της χώρας


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2019

Μία υπέροχη ιστορία για πολλά g μας ήρθε χτες από την όμορφη πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά αγαπητές φίλες και φίλοι. Μιλάμε φυσικά για την Καλαμάτα, τ Δημοτικό Συμβούλιο της οποίας πήρε χτες μία μεγάλη, σπουδαία και ιστορική απόφαση: Να ξαποστείλει για λόγους υγείας το δίκτυο 5g που δοκιμάζεται πειραματικά αυτή την περίοδο από τη Wind.

Μέχρι εδώ όλα καλά – στο κάτω κάτω ότι η τεχνολογική εξέλιξη δεν είναι πάντα καλό πράγμα, όπως μας διδάσκει το Black Mirror και η εφεύρεση που λέγεται σελφοκόνταρο. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η αιτιολόγηση των της ομάδας πολιτών που παρενέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο διαβάζοντας το κείμενό της, και η οποία έπεισε 16 δημοτικούς συμβούλους να διακόψουν τη σύνδεση. Το impact της τοποθέτησης δεν άφησε ανεπηρέαστους ούτε άλλους 13 συμβούλους, οι οποίοι υποστήριξαν ότι καλό είναι να μην ανανεωθεί η σύμβαση με τη Wind πριν γίνουν νέες μετρήσεις.

Το περιεχόμενου του κειμένου είναι λοιπόν ότι όχι μόνο το 5g, αλλά και τα δίκτυα 4g, 3g, και 2g προκαλούν έχουν τρομερές επιπτώσεις στον άνθρωπο, στα ζώα και στα φυτά και ότι πρέπει να καταργηθούν. Πιο συγκεκριμένα, η Καλαμάτα έχει γίνει αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο πειραματικό εργαστήριο και οι Καλαματιανοί πειραματόζωα μέσα σε αυτό, προφανώς προς όφελος των αόρατων τεχνοκρατών που μας εξουσιάζουν.

Όπως αναφέρει το κείμενο (αυτό είναι το γράμμα που διαβάστηκε) του δρα Θεόδωρου Μέτση, ο οποίος διεξάγει μία αναλογική σταυροφορία ενάντια στα δίκτυα αυτά:

«Χιλιάδες συγγράμματα έχουν δημοσιευτεί για τις πολλαπλές επιπτώσεις της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας στον άνθρωπο αλλά και στα ζώα, τα έντομα και τα φυτά και η βιβλιογραφία παραμένει ανεξάντλητη και τεκμηριωμένη χωρίς να αφήνει αμφιβολίες για τις καταστροφικές επιπτώσεις ακτινοβολίας με τεχνολογία 2G, 3G και 4G.»

Υπάρχει όμως και ένα πιο νοσηρό πλάνο. Αν αφεθεί ανεξέλεγκτη, η ακτινοβολία από το 5g θα στειρώσει τους Καλαματιανούς, την ίδια στιγμή που η Ελλάδα (και η Καλαμάτα λογικά) έχουν γεμίσει μετανάστες!

Με λίγα λόγια, κάποιοι προσπαθούν μέσω του 5g να μετατρέψουν την Καλαμάτα σε Καμπούλ:

«Η χώρα μας βρίσκεται υπό καθεστώς υπογεννητικότητας εδώ και μερικά χρόνια ενώ παράλληλα γίνεται και αθρόα προσέλευση μεταναστών. Μέσα σε αυτή τη δραματική συγκυρία η εφαρμογή υψηλών επιπέδων ακτινοβολίας, βάσει της διεθνούς βιβλιογραφίας θα μπορεί να “στειρώσει” τον Καλαματιανό πολίτη και να δώσει πλέον των λοιπών δυσμενών επιπτώσεων και τη χαριστική βολή στην πόλη σας και να συμβάλει γενικότερα στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.»

Όπως καταλήγει η επιστολή:

«Σήμερα έχετε μία ιστορική ευκαιρία να διαφυλάξετε τη δημόσια υγεία στην περιοχή σας, την ποιότητα ζωής του πολίτη της Καλαμάτας και ακόμα πιο σημαντικό τη βιωσιμότητα της επόμενης γενιάς, αλλά ίσως και μια γενιάς που ενδεχομένως ελέω 5G να μην γεννηθεί ποτέ

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μέτση:

Μάταια προσπάθησε ο υπάλληλος του Δήμου Καλαμάτας Βασίλης Διονυσόπουλος να σταματήσει τον αγώνα αναφέροντας στοιχεία από τις επιστημονικές μετρήσεις (οι οποίες γίνονται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος»), τα οποία δείχνουν ότι η ακτινοβολία από τις κεραίες είναι πολύ μικρότερη από τα όρια ασφαλείας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι εντέλει δεν υπέκυψαν και η τελική απόφαση ορίζει ότι το δίκτυο 5G θα λειτουργήσει στην Καλαμάτα στην καλύτερη αφού λειτουργήσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μπορεί να μην ενστερνίστηκαν 100% τις αποκαλύψεις, όμως έδειξαν ότι δεν τρώνε κουτόχορτο.

Όπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Σταμάτης Μπεχράκης:

«Βάζουμε τέλος στην τεχνοφιλία θέτοντας σε προτεραιότητα την υγεία.»

Το Ίντερνετ δεν θα μπορούσε να μην χαιρετίσει την εξέγερση ενάντια στο 5g:

3 τζι > 5G

Gepostet von Giwrgos Tsagko am Mittwoch, 4. Dezember 2019

Μερικές πόλεις θα αντισταθούν κυρίες και κύριοι, τι νομίζατε όλα έτσι εύκολα θα είναι;

(πηγή)

 

Best of internet