Quantcast
THE STREAM

Νέα ανάκριση στην Υπόθεση Ριχάρδου για λαθρεμπόριο, όλο και πιο κοντά η σειρά του Netflix

Νέα ανάκριση για το σκέλος της λαθρεμπορίας στην υπόθεση Ριχάρδου διέταξε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ανατρέποντας τα ως τώρα δεδομένα


THE NEWSROOM · 3 Δεκεμβρίου 2019

Δεύτερο κύκλο φαίνεται πως έχει το αγαπημένο δικαστικό δράμα του Netflix με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο – Ριχάρδο Μυλωνά. Ο γνωστός κοσμηματοπώλης και κολλητός του Snik συνελήφθη πέρσι (μαζί με κάμποσους ακόμη συνανθρώπους μας) ως ο chief μιας τεράστιας σπείρας λαθρεμπορίας χρυσού, όμως τελικά με την συμβολή αφενός ενός τελείως άμπαλου (μακριά από εμάς οι υποψίες για άλλα πράγματα) χειρισμού στη δικογραφία και αφετέρου του Αλέξη Κούγια, η υπόθεση κατέπεσε σαν μολυβένιο Ζέπελιν.

Gepostet von Ριχαρδος Ενεχυροδανειστηρια am Dienstag, 25. Juni 2019

Το αποτέλεσμα ήταν ο 51χρονος ενεχυροδανειστής της καρδιά μας με τα περισσότερα από 100 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό να αφεθεί ελεύθερος και δικαιωμένος λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του. Όπως είχε δηλώσει τότε ο Αλέξης Κούγιας:

«Αυτό είναι το μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δικαιοσύνη για ιδιοτελείς σκοπούς αλλά η δικαιοσύνη δίνει απαντήσεις. Δεν γνωρίζω αν αυτεπαγγέλτως δικαιοσύνη στραφεί βάρος αυτών που δημιούργησαν φαρσοκωμωδία

Το μόνο που μας κληρονόμησε όλη αυτή η ιστορία είναι μία δωρεάν ματιά στο εκπληκτικό δείγμα μπρουταλιστικού νεοκλασικισμού που είναι η βίλα του στη Σαρωνίδα:

Εκτός κι αν προκύψει κάτι από τον νέο γύρο ανακρίσεων ως προς το σκέλος της λαθρεμπορίας που διέταξε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Οι δικαστές αποφάσισαν να ξανανοίξει η υπόθεση Ριχάρδου και να μην πείθονται από την πλήρη απαλλαγή του από από τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας χρυσού, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που είχε διατάξει τον Οκτώβριο ο  εισαγγελέας Ιωάννης Πιέρρος.

[break height=50

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια πρόταση (δηλαδή πλήρη απαλλαγή) είχε κάνει ο δικαστής και για τους 62 κατηγορούμενους της υπόθεσης. Το φρέσκο ξεκίνημα των ανακρίσεων έχει επιβεβαιωθεί από τον συνήγορο του ενεχυροδανειστή, Πέτρο Πανταζή (ο οποίος είναι ο δικηγόρος του μαζί με τον Αλέξη Κούγια).

Πάντως πίσω από το βλοσυρό παρουσιαστικό του καπάτσου επιχειρηματία, ο Ριχάρδος κρύβει κάτι άλλο. Όπως δήλωσε πρόσφατα στην Ελεονόρα Μελέτη, έχει μεν ανθρώπινο δικαίωμα στη χλίδα:

«Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά. Η σύλληψη μου, η περιπέτεια μου με τη δικαιοσύνη ήταν μια παρεξήγηση. Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω!»

Όμως ούτε αυτός αντέχει τόσες διαφημίσεις για χρυσαφικά:

«Με τόσο χρυσάφι που έχω δει, αισθάνομαι σαν πειρατής»

Κρύβει μία χρυσή καρδιά.

(πηγή)

Best of internet