Quantcast
THE STREAM

Ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 τρώει πέσιμο από εξαγριωμένη γουρούνα ζωντανά στον αέρα

Στενές επαφές τρίτου τύπου με ένα ιδιαίτερα καλοθρεμμένο θηλυκό γουρούνι είχε ο δημοσιογράφος του Γιώργου Παπαδάκη


THE NEWSROOM · 26 Νοεμβρίου 2019

Στον ομολογουμένως απροσδόκητο ρόλο του πολεμικού ανταποκριτή χρειάστηκε να ανταποκριθεί ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Λάζος Μαντικός. Η πολεμική αναφορά μάλιστα δεν έχει να κάνει μόνο με την εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου που παρουσιάζει η Κινέτα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», αλλά και με τους εχθρούς που βρέθηκαν στο δρόμο του ρεπόρτερ, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να μεταφέρει από πρώτο χέρι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τις καταστροφικές συνέπειες της πλημμύρας.

Γιατί την ώρα που έκανε ζωντανή αναμετάδοση, ο κ. Μαντικός βρήκε απέναντί του ένα ιδιαίτερα καλοθρεμμένο και ακόμη πιο οργισμένο θηλυκό γουρούνι. Δεν ξέρουμε αν το γουρούνι έχει κάτι ενάντια στους δημοσιογράφους γενικά ή έφταιγε απλά η πολύ κακή μέρα που είχε περάσει, το γεγονός όμως παραμένει ότι όλη μέρα κυνηγούσε γύρω γύρω και δάγκωνε τον νεαρό ρεπόρτερ, ο οποίος στο τέλος αναγκάστηκε να διακόψει την σύνδεση μέχρι να λυθεί το αξιοσημείωτο αυτό διπλωματικό ζήτημα.

Όπως είπε:

«Καλημέρα, έχουμε ένα θέμα. Έχουμε ένα γουρούνι εδώ το οποίο μας κυνηγάει από το πρωί.»

Ο δε Γιώργος Παπαδάκης φάνηκε να το διασκεδάζει αρκετά με τη δυστυχία του νεαρού ρεπόρτερ. Ας μην ξεχάσουμε ότι πρόσφατα ο παρουσιαστής έκανε στον Λάζο Μαντικό (και σε εμάς) μάθημα για το τι εστί “πεοδείκτηςζωντανά στον αέρα – σίγουρα πιστεύει ότι έχει αρκετά πράγματα ακόμη να μάθει στη ζωή του μέχρι να γίνει Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε τα φοβερά ντοκουμέντα:

Προφανώς αμέσως μετά το σημερινό ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 θα ψάξει να κάνει κάπου μαθήματα ιππασίας γουρουνιού για να είναι άνετος στο μέλλον:

Γουρούνα

Τράβα χοιρόφρενο

Gepostet von Luben am Montag, 5. September 2016

Τα τυχερά του επαγγέλματος.

Best of internet