Quantcast
THE STREAM

Έλληνας μύστης της ερωτικής μαγείας πρόσφερε σεξοθεραπείες σε δάση της Δυτικής Ελλάδας

Ποιος είπε ότι οι αρχέγονες παραδόσεις του τόπου έχουν εξαφανιστεί οριστικά;


THE NEWSROOM · 25 Νοεμβρίου 2019

Μέχρι τα βάθη της Ελληνικής επαρχίας φαίνεται πως έχει φτάσει ο νεοπαγανισμός αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά την αγνώστων στοιχείων σέκτα που πραγματοποιεί θυσίες στο δάσος του Καϊάφα, σειρά έχει ένας καινούργιος μύστης που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα ξεχασμένα οργιαστικά έθιμα προς τιμήν της γονιμότητας που τιμούσαν οι προχριστιανικές θρησκείες.

Μάλιστα ο άγνωστος μάγος όχι απλά επανέφερε τα παλιά έθιμα, αλλά τα αξιοποιεί για θεραπευτικούς σκοπούς ως μάγος – ιατρός σεξολόγος. Πιο συγκεκριμένα, ο θεραπευτής βοηθούσε κυρίες στην ηλικία των 50 που αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους με τον σύζυγό τους. Η λύση μάλιστα ήταν ιδιαίτερα απλή και ωφέλιμη: Το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν ήταν να συνευρεθούν μαζί του σεξουαλικά, με την πολύ ανθρώπινη αυτή πράξη μάλιστα να λαμβάνεται ενίοτε χώρα σε εξωτικές τοποθεσίες όπως σε δάση υπό το φως της πανσελήνου.

Το υλικό που ήταν απαραίτητο για να πιάσουν τα μάγια εκτός από το σεξ ήταν ένα (εξίσου ανθρώπινο) δώρο 600 έως 900 ευρώ ανά συνεδρία. Σύμφωνα μάλιστα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα τεκταινόμενα ενίοτε βιντεοσκοπούνταν ώστε να μάθει όλη η ανθρωπότητα ότι οι παλιές θρησκείες που έδιωξε ο Χριστιανισμός επιστρέφουν δριμύτερες.

Υπάρχουν βέβαια και οι κυνικές και κυνικοί, μη τους δίνετε σημασία:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάγος της ιστορίας μας δεν είναι ούτε άσχετος ούτε καμιά ψωνάρα: Όταν διαπίστωσε ότι μία από τις κυρίες είναι περίπτωση που χρειάζεται ειδική μεταχείριση, δεν δίστασε να ζητήσει βοήθεια από έναν άλλο Ινδό μύστη, ο οποίος έκρυβε την ταυτότητα του παριστάνοντας τον Πακιστανό βοηθό του φούρναρη της γειτονιάς. Πριν αρχίσουν οι κακοπροαίρετοι να καγχάζουν ότι πρόκειται για απάτη, πρέπει να τονίσουμε ότι η κυρία τα ξαναβρήκε όντως με τον άντρα της.

Άμα τώρα εσείς μετά από όλα αυτά πιστεύετε ότι δεν υπάρχει μαγεία, δικό σας πρόβλημα.

(πηγή)

 

Best of internet