Quantcast
THE STREAM

Μπόμπα σε ΑΤΜ γεμίζει τη Λ. Αθηνών με χαρτονομίσματα, γιατί με ΝΔ βρέχει φράγκα

Εκτός από την μεγάλη βραδινή νεροποντή, χτες έπεσε και μία πραγματική καταιγίδα από χρήμα


THE NEWSROOM · 15 Νοεμβρίου 2019

Τα κέφια του καιρού φαίνεται πως ακολουθεί και η ασταμάτητη οικονομική ανάπτυξη της χώρας εννοώντας ότι γενικά είναι όλα ηλιόλουστα αλλά που και που σκάει και καμιά βροχάρα πλούτου (έλα Γιώργη) για να ξεθυμάνει. Για την ακρίβεια, αυτό ακριβώς έγινε χτες το βράδυ στο Περιστέρι, όπου μία βροχή από (κυριολεκτικά) καυτό χρήμα ακολούθησε την επική νεροποντή που έπεσε γύρω στις 8 το βράδυ.

Καταλυτική για τη δημιουργία της δεύτερης αυτής καταιγίδας ήταν φυσικά η ποσότητα εκρηκτικών που ανατίναξε ένα ATM στην λεωφόρο Κηφισού, το οποίο βρίσκεται έξω από ένα σουπερμάρκετ. Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 3.30 π.μ. και ήταν μέρος ολοκληρωμένου σχεδίου κάποιων άγνωστων δραστών, οι οποίοι είχαν σκοπό να ελαφρύνουν ένα ΑΤΜ από το δυσβάσταχτο φορτίο του.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το πλάνο ήταν πλήρως επιτυχημένο, γιατί οι δράστες είχαν γυρίσει προς τα πάνω τις κάμερες ασφαλείας ώστε να μην καταγραφεί τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι η έκρηξη έγινε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να πάθει ζημιές η πρόσοψη του καταστήματος και άλλα δύο κοντινά ΑΤΜ, αλλά κυρίως να αρχίσει να βρέχει φράγκα στο δρόμο – το αν οι δράστες κατάφεραν ή όχι να πάρουν τα φράγκα, δεν είναι γνωστό. Προς το παρόν, η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα για να τους βρει και να μας λύσει κι αυτή την απορία.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε πλέον να θεωρούμε τον ΥΠΟ και επίσημα προφήτη:

Αν και είχαμε ήδη πολύ καλούς λόγους για να το κάνουμε:

Best of internet