Quantcast
THE STREAM

Πύργος: Ντελιβερά και σουβλάκια αξίας 19 ευρώ έκλεψαν δύο ντόπιοι λήσταρχοι

Το τέλειο έγκλημα παραλίγο να γίνει στο τιμημένο έδαφος της Ηλείας


THE NEWSROOM · 5 Νοεμβρίου 2019

Ένα ακόμη περιστατικό weird παραβατικότητας μας έρχεται από την εξωτική Ηλεία, την περιοχή που πρόσφατα μας έδωσε μερικά ακόμη αλλόκοτα δείγματα του είδους όπως τα μαζικά κατουρήματα σε ασανσέρ, τις ρευματοκλοπές σε φανάρια. Το τελευταίο περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στον Πύργο είναι μία παλιά καλή ληστεία σε μεταφορά εμπορευμάτων – που όμως μετέφερε ένα αρκετά ξεχωριστό αγαθό.

Αυτός ήταν ένας ντελιβεράς με το φαΐ που μετέφερε, σύμφωνα με το ilialive. Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο κέντρο του Πύργου, όταν οι δύο ληστές, 19 και 25 ετών, κατάφεραν να αποσπάσουν από τον διανομέα τα σουβλάκια που κουβαλούσε. Η αξία των κλοπιμαίων ανερχόταν στο ιλιγγιώδες ποσό των 19 ευρώ.

Το τέλειο έγκλημα δυστυχώς δεν περπάτησε, καθώς ο ντελιβεράς ειδοποίησε την ΕΛΑΣ. Η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε σβέλτα να καταδιώξει τους δράστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πολύ γρήγορα.

Η αλήθεια είναι ότι οι ντελιβεράδες στην Ελλάδα περνάνε δύσκολα, έχουν να αντιμετωπίσουν από πεινασμένους ληστές μέχρι drift στα χιόνια:

Gepostet von Paris Kagias am Freitag, 4. Januar 2019

 

 

Best of internet