Quantcast
THE STREAM

Στέλεχος του ΚΙΝΑΛ ανεβάζει κολοκύθα ΠΑΣΟΚ στο Instagram για το σοσιαλιστικό Halloween που χρειαζόμαστε

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης μας έδωσε μία γεύση από το μέλλον που μας περιμένει αν ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ στη ζωή μας


THE NEWSROOM · 31 Οκτωβρίου 2019

Το ξέρουμε όλοι αυτό το ερώτημα που παίζει κάθε φορά που έρχεται στην χώρα μας η ώρα του HalloweenΟ κάθε πικραμένος πετάγεται για να αναρωτηθεί αν είχαμε Halloween στο χωριό μας. Αφενός το τι είχαμε στο χωριό μας αφήστε μας να το ξέρουμε εμείς καλύτερα, αφετέρου μπορεί να αποκτήσουμε μία μέρα όντως Halloween στο χωριό μας.

«Και ποιος θα το κάνει αυτό», μπορεί να αναρωτηθείτε. Θα το κάνει φυσικά ο μόνος φορέας που έφερε τον πολιτισμό στα χωριά μας και την Ελλάδα στο 21ο αιώνα, το κόμμα – κίνημα της καρδιάς μας: Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει ομολογουμένως μαρμαρώσει λίγο (σαν τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο) μέσα στον ευρύτερο φορέα του ΚΙΝΑΛ, όμως είναι εκεί και περιμένει τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί ξανά για να οδηγήσει τον λαό μας στο σοσιαλισμό.

Την πρώτη γεύση σοσιαλιστικού Halloween μας έδωσε σήμερα ο πράσινος ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έχει διατελέσει και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ λίγα χρόνια νωρίτερα. Ο ευρωβουλευτής αυτή τη στιγμή είναι μεν στα μαχαίρια με την αρχηγό Φώφη Γεννηματά για το πως θα προχωρήσει το Κίνημα, δεν αμέλησε δε να μας παραχωρήσει μέσω Instagram το αντικείμενο – φετίχ για το απόλυτο πράσινο Halloween.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν αυτή η κολοκύθα με το τιμημένο σήμα του ΠΑΣΟΚ χαραγμένο πάνω της είναι καν αληθινή, αλλά θα διατηρήσουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε:

View this post on Instagram

Και στο Halloween ΠΑΣΟΚ #pasok

A post shared by Androulakis Nikos (@androulakisnick) on

Γιατί στο σοσιαλισμό δε θα έχουμε trick, μόνο treat.

Best of internet