Quantcast
THE STREAM

Τα ανεξήγητα ολόιδια τηλέφωνα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι το Stranger Things των πρωινάδικων

Ένα απίστευτο μυστήριο εκτυλίσσεται τους τελευταίους μήνες στην εκπομπή «Ευτυχείτε»


THE NEWSROOM · 24 Οκτωβρίου 2019

Stranger Things σκηνικά φαίνεται πως συμβαίνουν αγαπητές φίλες και φίλοι στην αγαπημένη μας εκπομπή της TV, που είναι φυσικά το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου. Να τονίσουμε εδώ ότι η εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας έχει ήδη στο βιογραφικό της κάμποσες πολύ ιδιαίτερες στιγμές – από το άρωμα κουραμπιέ του Σπύρου Μπιμπίλα μέχρι διηπειρωτικές συγκρούσεις με εξαγριωμένους μουσικόφιλους από την Νότια Κορέα – τα αγνώστου αιτίας φαινόμενα που συμβαίνουν τελευταία όμως ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε τόσο επανέρχονται στο βιωματικό τηλέφωνο της εκπομπής οι ίδιες ιστορίες, ενίοτε ελαφρώς παραλλαγμένες ή με σχετικά διαφορετική φωνή. Μέχρι στιγμής έχουν επανέλθει τουλάχιστον δύο τηλεφωνήματα, στα οποία οι μυστηριώδεις οντότητες που επικοινωνούν εκπομπή μπορεί να δηλώνουν τα ίδια πράγματα, όπως ότι έχουν παντρευτεί από τα 24 και έχουν περάσει κρίσεις με τον άντρα τους, ενώ έχουν αναφερθεί και γνωστά στους μύστες του ανεξήγητου σημάδια, όπως πεθερές.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αν η Κατερίνα Καινούργιου και το επιτελείο της έχουν αντιληφθεί την συγκεκριμένη εισβολή του υπερφυσικού, αρχικά φάνηκε να μην το δείχνουν. Μάλλον περιμένουν να δουν τι ζητούν τελικά οι φασματικές φωνές που παίρνουν ξανά και ξανά τηλέφωνο στην εκπομπή.

Δείτε τα βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τα τηλεφωνήματα έρχονται με τρεις μήνες κενό. Είναι πολύ πιθανόν οι τρεις μήνες αυτοί να αντιστοιχούν σε σεληνιακούς κύκλους στο ημερολόγιο των Μάγια, ή κάτι τέτοιο:

Κάποια στιγμή βέβαια, η παρουσιάστρια δεν άντεξε άλλο το στοιχειωμένο στούντιο και παρακάλεσε τα πνεύματα να αποχωρήσουν:

Αξίζει να θυμηθούμε εδώ ότι η πρώτη ιστορικά εμφάνιση τέτοιων μορφών από το υπερπέραν είχε γίνει μπροστά στα μάτια του Γιώργου Αυτιά, όταν ένα βίντεο του Παναγιώτη Ψωμιάδη απέκτησε νοημοσύνη:

Αν και καμία άγνωστη οντότητα δεν είναι πιο μυστηριώδης από την Αθανασία Νταβαρίνου, το φάντασμα των ντολμαδοπαρασκευαστών, που σάρωσε για καιρό κάθε τηλεοπτικό διαγωνισμό και εξαφανίστηκε σαν να μην υπήρξε ποτέ:

Best of internet