Quantcast
THE STREAM

iΣΥΡΙΖΑ: Με μια εφαρμογή για κινητά θα κάνει FaceApp το κόμμα του Αλέκου Φλαμπουράρη

Το μπάσιμο στην ψηφιακή εποχή φαίνεται πως ετοίμαζε η αξιωματική αντιπολίτευση το τελευταίο διάστημα


THE NEWSROOM · 16 Οκτωβρίου 2019

Μπορεί εσείς να πιστεύατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να γίνει emo ή να μονάσει μετά την ηχηρή ήττα του από τη Νέα Δημοκρατία, όμως στην πραγματικότητα το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζεται να μπει με φόρα στην ψηφιακη εποχή. Κι επειδή οι καιροί ευνοούν τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες και τα applications, ήρθε η ώρα να αποκτήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ τη δικιά του.

Επειδή όμως η εποχή μας ευνοεί και την κωμωδία, η καινούργια πλατφόρμα θα ονομάζεται φυσικά  i SyrizaΤο νέο πρότζεκτ του κόμματος που ξεπέταξε τα τελευταία μνημόνια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία τους στην Πάτρα. Οι δυνατότητες που θα παρέχει στον χρήστη περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την δυνατότητα να γραφτείς στο κόμμα από το κινητό σου, αλλά κατά βάση να μαθαίνεις τα τελευταία νέα του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συριζapp είναι ενεργό από χτες το βράδυ στις 8 μ.μ., οπότε αν είχατε από πάντα το όνειρο να γίνεται σύντροφοι με τον Φλαμπουράρη, τώρα μπορείτε να το κάνετε στα μπαμ χωρίς να πάτε στα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (όπου πολύ πιθανόν να χασισώνονται). Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής «οικογένειας» του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική.»

Αν μπει και μία στοιχηματική λειτουργία για μπορεί ο κόσμος να ποντάρει και ποιοι θα μπουν υπουργοί στις επόμενες κυβερνήσεις, θα είναι όλα τέλεια, αν και εμείς βολευόμαστε και με το Faceapp:

Best of internet