Quantcast
THE STREAM

ΜΚΟ καταγγέλλει το λεωφορείο με μοντέλα του GNTM για πρόκληση τροχαίου

Η αναμφίβολα πιο περίεργη καταγγελία στην ιστορία των Αθηναϊκών δρόμων παραδόθηκε εγγράφως στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο


THE NEWSROOM · 10 Οκτωβρίου 2019

Ένα πραγματικά απροσδόκητο πρόβλημα ίσως αντιμετωπίσει το GNTM για την απόφαση του να βγάλει τα μοντέλα της εκπομπής στη μέση της Αθήνας, στην οροφή ενός ανοιχτού αυτοκινήτου. Οι παίκτριες έκαναν μία στατική αυτή τη φορά πασαρέλα με τη βοήθεια ενός λεωφορείου και διέσχισαν την Αθήνα σαν κάποιου είδους fashion τουριστική εκδρομή.

Δεν είναι όμως όλοι φίλοι της μόδας όπως όλα δείχνουν, ή μπορεί να ενοχλήθηκαν που η συγκεκριμένη λιτανεία του fabulous πέρασε μπροστά από το Μέγαρο Μουσικής. Κάπως έτσι φτάνουμε σε μία καταγγελία που κατατέθηκε εγγράφως στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ), η οποία ζητάει τα ρέστα για το θέαμα που πέρασε από το Μέγαρο και τις οθόνες μας.

Η καταγγελία έγινε από την μη κυβερνητική οργάνωση, «Πρωτοβουλία Πολιτών Για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς». Η εν λόγω ΜΚΟ δηλώνει ότι υπήρξε σοβαρό πρόβλημα να προκληθεί ατύχημα από το show του GNTM, χωρίς να διευκρινίζει αν εννοεί ότι θα έπεφτε κάποιο μοντέλο από τη σχάρα ή αν θα έβλεπε το θέαμα κανένας νυσταγμένος οδηγός και θα τράκαρε.

Η βάση της καταγγελίας είναι η επικοινωνία που είχε η ΜΚΟ με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, ο οποίος τους πληροφόρησε ότι η GNTM παρέλαση δεν είχε άδεια. Όπως αναφέρει η καταγγελία:

Την καταγγελία κατέθεσε η ΜΚΟ “πρωτοβουλία πολιτών για τα ανθρώπινα δικαιώματα” η οποία διαμαρτύρεται “για το ότι δεν υπήρχε επίσημη άδεια από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και επισημαίνουν ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, πιθανότητας πρόκλησης ατυχήματος”.

 «Την 19/09/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα με εσώρουχα και όχι μαγιό να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοικτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.»

Από τη μεριά τους, οι κριτές δήλωσαν εντός του επεισοδίου ότι έχουν πάρει άδεια από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Αν τώρα παίζει beef μεταξύ της Τροχαίας και του Δήμου για τις κλήσεις στα αυτοκίνητα ή κάτι τέτοιο, εμείς δε μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Πάντως αν η Τροχαία πρόκειται να καμπανιάσει κάποιον, ας φροντίσει τουλάχιστον να δώσει την πιο στιλάτη κλήση της, αξίζει.

 

Best of internet